притисни ентер »

“Новак Ѓоковиќ Фондација“ и Скопје заедно за мотивација на спортската иднина
“Новак Ѓоковиќ Фондација“ и Скопје заедно за мотивација на спортската иднина

“Новак Ѓоковиќ Фондација“ и Скопје заедно за мотивација на спортската иднина

Добивај вести на Viber Јавната панел дискусија – дел од програмата „На патот на шампионот“ на “Новак Ѓоковиќ Фондација“ предизвика голем интерес кај присутните, а Кирил Лазаров, проф. д-р Сашко Кедев и Пулексенија Јованоска пред полната сала споделија свои искуства за тоа како кај децата да се зачува мотивацијата за спортување и да се поддржат на најдобар

“Новак Ѓоковиќ Фондација“ и Скопје заедно за мотивација на спортската иднина

“Новак Ѓоковиќ Фондација“ и Скопје заедно за мотивација на спортската иднина

Јавната панел дискусија – дел од програмата „На патот на шампионот“ на “Новак Ѓоковиќ Фондација“ предизвика голем интерес кај присутните, а Кирил Лазаров, проф. д-р Сашко Кедев и Пулексенија Јованоска пред полната сала споделија свои искуства за тоа како кај децата да се зачува мотивацијата за спортување и да се поддржат на најдобар начин Скопје, 12

“Новак Ѓоковиќ Фондација“ и Скопје заедно за мотивација на  спортската иднина

“Новак Ѓоковиќ Фондација“ и Скопје заедно за мотивација на спортската иднина

Јавната панел дискусија – дел од програмата „На патот на шампионот“ на “Новак Ѓоковиќ Фондација“ предизвика голем интерес кај присутните, а Кирил Лазаров, проф. д- р Сашко Кедев и Пулексенија Јованоска пред полната сала споделија свои искуства за тоа како кај децата да се зачува мотивацијата за спортување и да се поддржат на најдобар начин Скопје,

Фондација Новак Ѓоковиќ ќе одржи панел дискусија во Скопје

Фондација Новак Ѓоковиќ ќе одржи панел дискусија во Скопје

Програмата на „Фондација Новак Ѓоковиќ“, „На патот на шампионот“ се проширува низ регионот. По седум исклучително интересни и посетени настани ширум Србија и презентациите во рамки на Експо 2020 во Дубаи и Загреб во ноември минатата година, третото меѓународно издание ќе биде јавната панел-дискусија со работен наслов „Чиста мотивација“ која ќе се одржи

„Фондацијата Новак Ѓоковиќ“ во недела доаѓа во Скопје

„Фондацијата Новак Ѓоковиќ“ во недела доаѓа во Скопје

Програмата на „Фондација Новак Ѓоковиќ“ , „На патот на Шампионот“ со работен наслов „Чиста мотивација“  на 11. февруари од 17 часот доаѓа во хотел „Холидеј Ин“ во Скопје. Ќе говорат кардиохирург и алпинист Проф. д-р Сашко Кедев и олимписката репрезентативка во карате и основач на спортска школа за деца, Пулексенија Јовановска. Домаќин и модератор на