притисни ентер »

Теоријата на Рикиардо – зошто Хамилтон доаѓа лесно до титулите
Теоријата на Рикиардо – зошто Хамилтон доаѓа лесно до титулите

Теоријата на Рикиардо – зошто Хамилтон доаѓа лесно до титулите

Многумина во Ф1 сметаат дека Луис Хамилтон лесно доаѓа до титули поради тоа што нема доволно конкуренција на патеката. Исто така Ф1 возачите сметаат дека Ботас ни одблиску не му е конкуренција на Хамилтон. Даниел Рикиардо е еден од најдобрите возачи на гридот и токму тој е еден од возачите кои јавно застана зад приказната дека Хамилтон е супериорен