притисни ентер »

Приведен скопјанец, ги нападнал сопругата и синот
Приведен скопјанец, ги нападнал сопругата и синот

Приведен скопјанец, ги нападнал сопругата и синот

Вчера во 14 часот полициски службеници го лишиле од слобода Г.Л.(44) од Скопје, поради тоа што во домот на подрачјето на Драчево физички ја нападнал неговата 38-годишна сопруга и им се заканувал со остри предмети нејзе и на нивниот син. Тој потоа агресивно се однесувал и кон полициските службеници кои извршувале службени дејствија, велат од МВР. По

Скопјанец завршил зад решетки, ја нападнал сопругата и синот па им се заканувал со остар предмет

Скопјанец завршил зад решетки, ја нападнал сопругата и синот па им се заканувал со остар предмет

Скопјанец завршил зад решетки, ја нападнал сопругата и синот па им се заканувал со остар предмет На 17.09.2023 во 14.00 часот полициски службеници од СВР Скопје го лишиле од слобода Г.Л.(44) од Скопје, поради тоа што во домот на подрачјето на Драчево физички ја нападнал неговата 38-годишна сопруга и им се заканувал со остри предмети нејзе и на нивниот

Скопјанец ги нападнал сопругата и синот, полицијата го приведе

Скопјанец ги нападнал сопругата и синот, полицијата го приведе

Вчера во 14 часот полициски службеници го лишиле од слобода Г.Л.(44) од Скопје, поради тоа што во домот на подрачјето на Драчево физички ја нападнал неговата 38-годишна сопруга и им се заканувал со остри предмети нејзе и на нивниот син. Тој потоа агресивно се однесувал и кон полициските службеници кои извршувале службени дејствија, велат од МВР. По

Скопјанец ги нападнал сопругата и синот, полицијата го приведе

Скопјанец ги нападнал сопругата и синот, полицијата го приведе

Вчера во 14 часот полициски службеници го лишиле од слобода Г.Л.(44) од Скопје, поради тоа што во домот на подрачјето на Драчево физички ја нападнал неговата 38-годишна сопруга и им се заканувал со остри предмети нејзе и на нивниот син. Тој потоа агресивно се однесувал и кон полициските службеници кои извршувале службени дејствија, велат од МВР. По

Скопјанец ги нападнал сопругата и синот, полицијата го приведе

Скопјанец ги нападнал сопругата и синот, полицијата го приведе

Вчера во 14 часот полициски службеници го лишиле од слобода Г.Л.(44) од Скопје, поради тоа што во домот на подрачјето на Драчево физички ја нападнал неговата 38-годишна сопруга и им се заканувал со остри предмети нејзе и на нивниот син. Тој потоа агресивно се однесувал и кон полициските службеници кои извршувале службени дејствија, велат од МВР. По

Приведен скопјанец, ги нападнал сопругата и синот

Приведен скопјанец, ги нападнал сопругата и синот

Вчера во 14 часот полициски службеници го лишиле од слобода Г.Л.(44) од Скопје, поради тоа што во домот на подрачјето на Драчево физички ја нападнал неговата 38-годишна сопруга и им се заканувал со остри предмети нејзе и на нивниот син. Тој потоа агресивно се однесувал и кон полициските службеници кои извршувале службени дејствија, велат од МВР. По