притисни ентер »

Најглупото дете во одделението си доби облог од цели 20 евра
Најглупото дете во одделението си доби облог од цели 20 евра

Најглупото дете во одделението си доби облог од цели 20 евра

Кладбата беше дека не може да го пушти својот iPad од 1 метар висина со стаклото свртен кон подот. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Ова е глума достојна за Оскар!

Ова е глума достојна за Оскар!

Ова е почеток на еден филм, а прикзната е дека стариот газда не бил задоволен од чистењето на младата и многу лута чистачка. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот