притисни ентер »

На пеење во „Кози бар“
На пеење во „Кози бар“

На пеење во „Кози бар“

Вечерва во “Кози бар“ ќе има кароке забава. На кој му се пее, забвата е тука

На журка со Срѓан Јаниќиевиќ во „Нано бар“

На журка со Срѓан Јаниќиевиќ во „Нано бар“

Танцување и пеење на музиката на Дејвид Боуви во „Нано бар“. Ќе ве забавува Срѓан Јанкиќиевиќ. Забавата почнува во 21:00 часот. Танцување и пеење на музиката на Дејвид Боуви во „Нано бар“. Ќе ве забавува Срѓан Јанкиќиевиќ. Забавата почнува во 21:00 часот.