притисни ентер »

Првиот телефон со флексибилен екран конечно на пазарот
Првиот телефон со флексибилен екран конечно на пазарот

Првиот телефон со флексибилен екран конечно на пазарот

Првите рецензии откриваат дека FlexPai е робустен уред со екран кој има низок квалитет во споредба со денешните стандарди, а софтверот е исто така прилично лош. После нешто повеќе од пет години развој, компанијата Royole го претстави FlexPai на “CES” во Лас Вегас. Станува збор за таблет-компјутер со ОЛЕД екран со дијагонала од 7,8 инчи на преклопување

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран

Првите рецензии откриваат дека FlexPai е робустен уред со екран кој има низок квалитет во споредба со денешните стандарди, а софтверот е исто така прилично лош. После нешто повеќе од пет години развој, компанијата Royole го претстави FlexPai на “CES” во Лас Вегас. Станува збор за таблет-компјутер со ОЛЕД екран со дијагонала од 7,8 инчи на преклопување

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран

Првите рецензии откриваат дека FlexPai е робустен уред со екран кој има низок квалитет во споредба со денешните стандарди, а софтверот е исто така прилично лош. После нешто повеќе од пет години развој, компанијата Royole го претстави FlexPai на “CES” во Лас Вегас. Станува збор за таблет-компјутер со ОЛЕД екран со дијагонала од 7,8 инчи на преклопување

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран

Лансиран првиот смартфон со флексибилен екран

Првите рецензии откриваат дека FlexPai е робустен уред со екран кој има низок квалитет во споредба со денешните стандарди, а софтверот е исто така прилично лош. После нешто повеќе од пет години развој, компанијата Royole го претстави FlexPai на “CES” во Лас Вегас. Станува збор за таблет-компјутер со ОЛЕД екран со дијагонала од 7,8 инчи на преклопување

Пристигна првиот телефон со флексибилен екран

Пристигна првиот телефон со флексибилен екран

Првите рецензии откриваат дека FlexPai е робустен уред со екран кој има низок квалитет во споредба со денешните стандарди, а софтверот е исто така прилично лош. После нешто повеќе од пет години развој, компанијата Royole го претстави FlexPai на “CES” во Лас Вегас. Станува збор за таблет-компјутер со ОЛЕД екран со дијагонала од 7,8 инчи на преклопување

Samsung им го покажа „превиткувачкиот“ Galaxy на мал број на клиенти на CES 2019?

Samsung им го покажа „превиткувачкиот“ Galaxy на мал број на клиенти на CES 2019?

Galaxy X или Galaxy Fold, како и да биде името на овој уред кој ќе има екран на превиткување, треба да биде официјално претставен во првата половина од оваа година, а Samsung наводно има донесено тест уред на CES 2019 Секоја година на CES можеме да прочитаме дека Samsung го има донесено својот екран или како сега, уред, кој може да се превиткува, а

Royole го претстави првиот еластичен телефон во светот кој е готов за продажба

Royole го претстави првиот еластичен телефон во светот кој е готов за продажба

Радикалниот флексибилен паметен телефон на Royole го имаше своето интернационално деби на CES 2019 во Лас Вегас. Компанијата ги претрка Samsung и другите најголеми компании за паметни телефони во трката кој ќе го претстави првиот еластичен смартфон во светот. Компанијата го претстави смартфонот FlexPai, кој ќе се продава по цена од 1.300 долари. Телефонот

Претставен првиот телефон на преклоп

Претставен првиот телефон на преклоп

Веројатно сте слушнале за првите телефони на преклоп на „Samsung“. Тие ќе бидат неверојатни и ќе можат да понудат поголеми екрани, имајки го предвид екранот. Компанијата минатата година покажа малку од уредот, но сé уште не може да се погоди што е следно. Интересно, додека предвидувањата се оптимистчки и оваа година веќе се радуваме на тоа, „Samsung“