притисни ентер »

Влада: Нема опасност од пожар по поплавата во зградата на МРТВ
Влада: Нема опасност од пожар по поплавата во зградата на МРТВ

Влада: Нема опасност од пожар по поплавата во зградата на МРТВ

Нема опасност од пожар по поплавата што се случи утринава во зградата на МРТВ, поточно во просториите кои ги користи Министерството за внатрешни работи, соопштија од Владата. „Службата за општи и заеднички работи во целост ја санираше состојбата со поплавените простории во Македонската радио телевизија. Освен исцрпување на водата од просториите и лифтовите,

Хидрант ги поплави просториите на МВР во зградата на МРТ, состојбата санирана

Хидрант ги поплави просториите на МВР во зградата на МРТ, состојбата санирана

Преземени се сите неопходни мерки за санирање на состојбата во Македонската радиотелевизија (МРТ) каде изутринава поради пукање хидрант биле поплавени простории на вториот кат кои ги користи Министерството за внатрешни работи и не постои опасност од пожар, соопшти владината Служба за информирање. – Службата за општи и заеднички работи во целост ја

Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Преземени се сите неопходни мерки за санирање на состојбата во Македонската радиотелевизија (МРТ) каде изутрината поради пукање хидрант биле поплавени простории на вториот кат кои ги користи Министерството за внатрешни работи и не постои опасност од пожар, соопшти владината Служба за информирање. „Службата за општи и заеднички работи во целост ја санираше

Влада: Нема опасност од пожар по поплавата во зградата на МРТВ

Влада: Нема опасност од пожар по поплавата во зградата на МРТВ

Нема опасност од пожар по поплавата што се случи утринава во зградата на МРТВ, поточно во просториите кои ги користи Министерството за внатрешни работи, соопштија од Владата. „Службата за општи и заеднички работи во целост ја санираше состојбата со поплавените простории во Македонската радио телевизија. Освен исцрпување на водата од просториите и лифтовите,

Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Преземени се сите неопходни мерки за санирање на состојбата во Македонската радиотелевизија (МРТ) каде изутрината поради пукање хидрант биле поплавени простории на вториот кат кои ги користи Министерството за внатрешни работи и не постои опасност од пожар, соопшти владината Служба за информирање. – Службата за општи и заеднички работи во целост ја

Влада: Нема опасност од пожар по поплавата во зградата на МРТВ

Влада: Нема опасност од пожар по поплавата во зградата на МРТВ

Нема опасност од пожар по поплавата што се случи утринава во зградата на МРТВ, поточно во просториите кои ги користи Министерството за внатрешни работи, соопштија од Владата. „Службата за општи и заеднички работи во целост ја санираше состојбата со поплавените простории во Македонската радио телевизија. Освен исцрпување на водата од просториите и лифтовите,

Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Преземени се сите неопходни мерки за санирање на состојбата во Македонската радиотелевизија (МРТ) каде изутрината поради пукање хидрант биле поплавени простории на вториот кат кои ги користи Министерството за  внатрешни работи и не постои опасност од пожар, соопшти владината Служба за информирање. – Службата за општи и заеднички работи во целост ја

Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Преземени се сите неопходни мерки за санирање на состојбата во Македонската радиотелевизија (МРТ) каде изутрината поради пукање хидрант биле поплавени простории на вториот кат кои ги користи Министерството за  внатрешни работи и не постои опасност од пожар, соопшти владината Служба за информирање. – Службата за општи и заеднички работи во целост ја

Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

Преземени се сите неопходни мерки за санирање на состојбата во Македонската радиотелевизија (МРТ) каде изутрината поради пукање хидрант биле поплавени простории на вториот кат кои ги користи Министерството за  внатрешни работи и не постои опасност од пожар, соопшти владината Служба за информирање. – Службата за општи и заеднички работи во целост ја

Влада: Нема опасност од пожар по поплавата во зградата на МРТВ

Влада: Нема опасност од пожар по поплавата во зградата на МРТВ

Нема опасност од пожар по поплавата што се случи утринава во зградата на МРТВ, поточно во просториите кои ги користи Министерството за внатрешни работи, соопштија од Владата. „Службата за општи и заеднички работи во целост ја санираше состојбата со поплавените простории во Македонската радио телевизија. Освен исцрпување на водата од просториите и лифтовите,