притисни ентер »

балканските навики не се менуваат – балканец пече јагне во двор а швајцарец налутен го гаси со апарат „Југословен“
балканските навики не се менуваат – балканец пече јагне во двор а швајцарец налутен го гаси со апарат „Југословен“

балканските навики не се менуваат – балканец пече јагне во двор а швајцарец налутен го гаси со апарат „Југословен“

Видеото кое наводно е направено во Швајцарија стана хит на социјалните мрежи каде предизвика низа коментари. На видеото се гледа конфликт помеѓу постар маж познат по неговото име Дејан, кој наводно е од Балканот, и помлад маж. Според коментарите на видеото, мажот е од Босна и Херцеговина. Тој решил да го заврти јагнето на ражен во двор пред куќата,

Босанец пече јагне на ражен, бесен Швајцарец му го изгаси со ПП апарат

Босанец пече јагне на ражен, бесен Швајцарец му го изгаси со ПП апарат

Видео во кое средновечен Босанец си пече јагне на ражен во својот двор во Швајцарија, а наводно лут сосед му го гаси со противпожарен апарат е хит на социјалните мрежи. На видеото се гледа како постариот маж кој се вика Дејан се обидува да го заврти јагнето на ражен во двор пре куќата, но младиот Швајцарец се обиде да го нападне со копач, а притоа

Некои навики тешко се менуваат: Балканец пече јагне во двор, налутен Швајцарец го гасне со апарат: Југословен!

Некои навики тешко се менуваат: Балканец пече јагне во двор, налутен Швајцарец го гасне со апарат: Југословен!

Видеото кое наводно е направено во Швајцарија стана хит на социјалните мрежи каде предизвика низа коментари. На видеото се гледа конфликт помеѓу постар маж познат по неговото име Дејан, кој наводно е од Балканот, и помлад маж. Според коментарите на видеото, мажот е од Босна и Херцеговина. Тој решил да го заврти јагнето на ражен во двор пред куќата,

Налет ваква нетолерантна Швајцарија

Налет ваква нетолерантна Швајцарија

Швајцарија ја укина својата неутралност и отворено се стави на страната на анти-роштиљ глобалната оска. По повод Ѓурѓовден, наши („ајне Југославиен“) фатиле да вртат јагне во дворот на својата куќа во Швајцарија во која живеат веќе неколку години. Од никаде се појавува швајцарски екстремист со ПП апарат и алпинистички копач во рака. Судирот не завршува

Балканец пече јагне во двор, налутен Швајцарец го гасне со апарат: Југословен!

Балканец пече јагне во двор, налутен Швајцарец го гасне со апарат: Југословен!

На видеото се гледа конфликт помеѓу постар маж познат по неговото име Дејан, кој наводно е од Балканот, и помлад маж. Според коментарите на видеото, мажот е од Босна и Херцеговина. Тој решил да го заврти јагнето на ражен во двор пред куќата, но тоа му пречело на помладиот кој го нападнал со копач, носејќи противпожарен апарат. „Југословен“, извикал

Балканец пече јагне во двор, налутен Швајцарец го гасне со апарат: Југословен!

Балканец пече јагне во двор, налутен Швајцарец го гасне со апарат: Југословен!

На видеото се гледа конфликт помеѓу постар маж познат по неговото име Дејан, кој наводно е од Балканот, и помлад маж. Според коментарите на видеото, мажот е од Босна и Херцеговина. Тој решил да го заврти јагнето на ражен во двор пред куќата, но тоа му пречело на помладиот кој го нападнал со копач, носејќи противпожарен апарат. „Југословен“, извикал

Балканец пече јагне во двор, налутен Швајцарец го гасне со апарат: Југословен!

Балканец пече јагне во двор, налутен Швајцарец го гасне со апарат: Југословен!

На видеото се гледа конфликт помеѓу постар маж познат по неговото име Дејан, кој наводно е од Балканот, и помлад маж. Според коментарите на видеото, мажот е од Босна и Херцеговина. Тој решил да го заврти јагнето на ражен во двор пред куќата, но тоа му пречело на помладиот кој го нападнал со копач, носејќи противпожарен апарат. „Југословен“, извикал

Босанец печел јагне, гневен Швајцарец го гаснел со противпожарен апарат

Босанец печел јагне, гневен Швајцарец го гаснел со противпожарен апарат

Снимката објавена на фејсбук страница посветена на луѓето од Босна и Херцеговина кои живеат во Швајцарија, а на која Швајцарец наводно напаѓа Босанец бидејќи пече јагне во дворот, предизвика реакции на социјалните мрежи. Снимката објавена на фејсбук страница посветена на луѓето од Босна и Херцеговина кои живеат во Швајцарија, а на која Швајцарец наводно

Босанец пече јагне, бесен Швајцарец го гаси со пп апарат

Босанец пече јагне, бесен Швајцарец го гаси со пп апарат

На социјалните мрежи лавина реакции предизвика видеото објавено на Фејсбук страницата посветена на луѓе од БиХ кои живеат во Швајцарија, а на која Швајцарец наводно напаѓа Босанец затоа што пече јагне во двор. Имено, човек по име Дин, а судејќи по коментарите, по потекло од БиХ, печел јагне во дворот, кога му пришол лут Швајцарец, кој во рацете носел

Балканец „врти“ јагне, а Швајцарец го гасне со противпожарен апарат

Балканец „врти“ јагне, а Швајцарец го гасне со противпожарен апарат

На социјалните мрежи се појави видео кое, наводно, е снимено во Швајцарија и стана хит откако го објавија српските медиуми. Повозрасниот човек Дејан наводно е од Балканот, односно Босна и Херцеговина, па решил во дворот да „врти“ јагне, но тоа го разбесне неговиот сосед. Помладиот маж дотрчал во неговиот двор со противпожарен апарат со кој го изагсна