притисни ентер »

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп
СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

Гордана Сиљановска со фри-шоп на нејзиниот сопруг во време на тразицијата е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам, велат од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија преку соопштение. „Сиљановска е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам. Во времето кога била министерка во првата политичка Влада од 1992 година,

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

Гордана Сиљановска со фри-шоп на нејзиниот сопруг во време на тразицијата е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам, велат од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија преку соопштение. „Сиљановска е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам. Во времето кога била министерка во првата политичка Влада од 1992 година,

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

Гордана Сиљановска со фри-шоп на нејзиниот сопруг во време на тразицијата е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам, велат од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија преку соопштение. „Сиљановска е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам. Во времето кога била министерка во првата политичка Влада од 1992 година,

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

Гордана Сиљановска со фри-шоп на нејзиниот сопруг во време на тразицијата е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам, велат од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија преку соопштение. „Сиљановска е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам. Во времето кога била министерка во првата политичка Влада од 1992 година,

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

Гордана Сиљановска со фри-шоп на нејзиниот сопруг во време на тразицијата е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам, велат од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија преку соопштение. „Сиљановска е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам. Во времето кога била министерка во првата политичка Влада од 1992 година,

Гордана Сиљановска со фри шоп на нејзиниот сопруг во време на тразицијата е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам

Гордана Сиљановска со фри шоп на нејзиниот сопруг во време на тразицијата е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам

Сиљановска е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам. Во времето кога била министерка во првата политичка Влада од 1992 година, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп,тогаш еден од најдоходовните бизниси. Ова е класичен чин на непотизам, судир на интереси и злоупотреба на функцијата, и во тоа време наидува на жестока критика

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

СДСМ: Додека Сиљановска била министерка, нејзиниот сопруг добил бизнис со фри-шоп

Гордана Сиљановска со фри-шоп на нејзиниот сопруг во време на тразицијата е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам, велат од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија преку соопштение. „Сиљановска е типичен пример за транзициски профитер и симбол за непотизам. Во времето кога била министерка во првата политичка Влада од 1992 година,

Сиљановска е лицемерна зборува за правда а нејзиниот маж добил фришоп

Сиљановска е лицемерна зборува за правда а нејзиниот маж добил фришоп

Кандидатката на Христијан Мицкоски, Гордана Сиљановска е пример за транзициски профитер и симбол на непотизам. За време на нејзиниот мандат како министерка во првата влада во независноста, нејзиниот сопруг добива бизнис со фри-шоп, во тоа време е еден од најдоходовните бизниси. Таквиот чин на непотизам, судир на интереси и злоупотреба на функцијата,

Костадинов: Давкова и за ВМРО ДПМНЕ била транзициска профитерка

Костадинов: Давкова и за ВМРО ДПМНЕ била транзициска профитерка

-Кандидатката на Христијан Мицкоски, Гордана Сиљановска е пример за транзициски профитер и симбол на непотизам. За време на нејзиниот мандат како министерка во првата влада во независноста, нејзиниот сопруг добива бизнис со фри-шоп, во тоа време е еден од најдоходовните бизниси. Таквиот чин на непотизам, судир на интереси и злоупотреба на функцијата,

Костадинов: Сиљановска е транзициски профитер, кога таа била министерка нејзиниот сопруг добил фри-шоп

Костадинов: Сиљановска е транзициски профитер, кога таа била министерка нејзиниот сопруг добил фри-шоп

Кандидатката на Христијан Мицкоски, Гордана Сиљановска, е пример за транзициски профитер и симбол на непотизам, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов. Како што кажа тој, во нејзиниот мандат како министерка во првата влада по независноста, сопругот на Сиљановска добил бизнис со фри-шоп, што според портпаролот на владејачката партија,