притисни ентер »

Волтер и Твитер
Волтер и Твитер

Волтер и Твитер

Денес не мора да бидете Волтер и да го браните правото на Трамп да објавува на Твитер. Тој ќе го каже своето, без разлика и на забраните и на правото Јас не се согласувам со ниеден збор што си го рекол, ама до смрт ќе го бранам твоето право да го изговориш. Нејасно е што значат, ако сѐ уште нешто воопшто значат, овие зборови во просветителското мото