притисни ентер »

Вежбај дома – Нова платформа за вежбање од вашиот дом!
Вежбај дома – Нова платформа за вежбање од вашиот дом!

Вежбај дома – Нова платформа за вежбање од вашиот дом!

Од вчера започнува првата македонска онлајн платформа за фитнес и рекреација VezbajDoma . Платформата е наменета за сите кои сакаат во периодов да останат физички активни и да го подобрат нивното здравје и психо-физичка состојба преку активност. Часовите на платформата за почеток се предвидени да се изведуваат 3 пати во неделата во терминот од 18:00

Нова платформа за вежбање од вашиот дом

Нова платформа за вежбање од вашиот дом

Од денеска започнува првата македонска онлајн платформа за фитнес и рекреација VezbajDoma Платформата е наменета за сите кои сакаат во периодот да останат физички активни и да го подобрат нивното здравје и психо-физичка состојба преку активност. Часовите на платформата за почеток се предвидени да се изведуваат 3 пати во неделата…

Нова платформа за вежбање од вашиот дом!

Нова платформа за вежбање од вашиот дом!

Од денес започнуваат првата македонска онлајн платформа за фитнес и рекреација VezbajDoma Платформата е наменета за сите кои сакаат во периодов да останат физички активни и да го подобрат нивното здравје и психо-физичка состојба преку активност. Часовите на платформата за почеток се предвидени да се изведуваат 3 пати во неделата во терминот од 18:00