притисни ентер »

Валентино Роси веќе требаше да биде во пензија
Валентино Роси веќе требаше да биде во пензија

Валентино Роси веќе требаше да биде во пензија

Валентино Роси сега може само да се надева на борба за седмото и осмото место, вели поранешниот шампион Марко Лучинели. Валентино Роси сега може само да се надева на борба за седмото и осмото место, вели поранешниот шампион Марко Лучинели. Валентино Роси веќе требаше да се пензионира за да ги зачува името но и достигнувањата кои ги има постигнато во