притисни ентер »

Шерлок Холмс со Роберт Дауни се враќа на големиот екран
Шерлок Холмс со Роберт Дауни се враќа на големиот екран

Шерлок Холмс со Роберт Дауни се враќа на големиот екран

Новиот филм за Шерлок Холмс ќе биде снимен од страна на Декстер Флечер, кој ја презема режисерската палка од Гај Ричи. Поранешниот сопруг на Мадона ги сними претходните два филма за најпознатиот детектив во светот. „Ворнер Брос“ одамна планира да почне да работи на третиот филм, но густиот распоред на снимања на Роберт Дауни Џуниор за „Марвел“ сè уште

Шерлок Холмс се враќа на големиот екран

Шерлок Холмс се враќа на големиот екран

Новиот филм за Шерлок Холмс ќе биде снимен од страна на Декстер Флечер, кој ја презема режисерската палка од Гај Ричи. Поранешниот сопруг на Мадона ги сними претходните два филма за најпознатиот детектив во светот. „Ворнер Брос“ одамна планира да почне да работи на третиот филм, но густиот распоред на снимања на Роберт Дауни Џуниор за „Марвел“ сè уште

Шерлок Холмс со Роберт Дауни се враќа на големиот екран

Шерлок Холмс со Роберт Дауни се враќа на големиот екран

Новиот филм за Шерлок Холмс ќе биде снимен од страна на Декстер Флечер, кој ја презема режисерската палка од Гај Ричи. Поранешниот сопруг на Мадона ги сними претходните два филма за најпознатиот детектив во светот. „Ворнер Брос“ одамна планира да почне да работи на третиот филм, но густиот распоред на снимања на Роберт Дауни Џуниор за „Марвел“ сè уште

Декстер Флечер го замени Гај Ричи како режисер на „Шерлок Холмс 3“

Декстер Флечер го замени Гај Ричи како режисер на „Шерлок Холмс 3“

Декстер Флечер го замени Гај Ричи како режисер на „Шерлок Холмс 3“, кој конечно треба да дојде во киносалите во декември 2021 година. Ричи ги режираше првите два филма, од кои вториот излезе уште пред осум години, а третиот дел се најавуваше за декември 2020, но неговата премиера е одложена за цели 12 месеци. Неговата замена Флечер го доврши „Боемска