притисни ентер »

Nokia 5.2 ќе поседува камера од 48 MP и Snapdragon 660 чип
Nokia 5.2 ќе поседува камера од 48 MP и Snapdragon 660 чип

Nokia 5.2 ќе поседува камера од 48 MP и Snapdragon 660 чип

HMD Global тестира неколку нови Android уреди, кои што ги очекуваме во наредните месеци. Предмет на повеќе шпекулации во последниве недели е моделот кој се развива со кодното име „Daredevil“. Веќе ве информиравме дека Nokia развива паметен телефон со задна камера од 48 мегапиксели и „waterdrop“ дизајн. Новите информации објавени на GSM Arena откриваат

Nokia 5.2 ќе поседува камера од 48 MP и Snapdragon 660 чип

Nokia 5.2 ќе поседува камера од 48 MP и Snapdragon 660 чип

HMD Global тестира неколку нови Android уреди, кои што ги очекуваме во наредните месеци. Предмет на повеќе шпекулации во последниве недели е моделот кој се развива со кодното име „Daredevil“. Веќе ве информиравме дека Nokia развива паметен телефон со задна камера од 48 мегапиксели и „waterdrop“ дизајн. Новите информации објавени на GSM Arena откриваат

Nokia 5.2 ќе поседува камера од 48 MP и Snapdragon 660 чип

Nokia 5.2 ќе поседува камера од 48 MP и Snapdragon 660 чип

HMD Global тестира неколку нови Android уреди, кои што ги очекуваме во наредните месеци. Предмет на повеќе шпекулации во последниве недели е моделот кој се развива со кодното име „Daredevil“. Веќе ве информиравме дека Nokia развива паметен телефон со задна камера од 48 мегапиксели и „waterdrop“ дизајн. Новите информации објавени на GSM Arena откриваат