притисни ентер »

Вархеји: Следејќи го владеењето на правото, ЕУ ја следи и експропријацијата во Србија
Вархеји: Следејќи го владеењето на правото, ЕУ ја следи и експропријацијата во Србија

Вархеји: Следејќи го владеењето на правото, ЕУ ја следи и експропријацијата во Србија

Европскиот комесар Оливер Вархеји, како одговор на парламентарното прашање за експропријација во регионот Бор за потребите на Зиџин, изјави дека Европската комисија посветува посебно внимание на владеењето на правото, особено во земјите како што е Србија што преговараат за пристапување во ЕУ, и во тој контекст и за условите за експропријација на имот

Вархеји: Следејќи го владеењето на правото, ЕУ ја следи и експропријацијата во Србија

Вархеји: Следејќи го владеењето на правото, ЕУ ја следи и експропријацијата во Србија

Европскиот комесар Оливер Вархеји, како одговор на парламентарното прашање за експропријација во регионот Бор за потребите на Зиџин, изјави дека Европската комисија посветува посебно внимание на владеењето на правото, особено во земјите како што е Србија што преговараат за пристапување во ЕУ, и во тој контекст и за условите за експропријација на имот

Вархеји: Следејќи го владеењето на правото, ЕУ ја следи и експропријацијата во Србија

Вархеји: Следејќи го владеењето на правото, ЕУ ја следи и експропријацијата во Србија

Европскиот комесар Оливер Вархеји, како одговор на парламентарното прашање за експропријација во регионот Бор за потребите на Зиџин, изјави дека Европската комисија посветува посебно внимание на владеењето на правото, особено во земјите како што е Србија што преговараат за пристапување во ЕУ, и во тој контекст и за условите за експропријација на имот