притисни ентер »

Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат!
Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат!

Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат!

Во студијата, Tesla неофицијално доби највисока оцена за иновациски индекс – 668 на скала од вкупно 1000 поени. Неодамнешна студија на J. D. Power заклучува дека многу возачи на нови автомобили воопшто не користат одредени технологии и опрема во своите автомобили. Имено, студијата наречена American Technology Experience Index (TXI) наведува дека барем

Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат!

Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат!

Во студијата, Tesla неофицијално доби највисока оцена за иновациски индекс – 668 на скала од вкупно 1000 поени. Неодамнешна студија на J. D. Power заклучува дека многу возачи на нови… Текстот Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат! е превземен од USB.mk . The post Студија покажува дека многу технологии во

Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат!

Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат!

Во студијата, Tesla неофицијално доби највисока оцена за иновациски индекс – 668 на скала од вкупно 1000 поени. Неодамнешна студија на J. D. Power заклучува дека многу возачи на нови автомобили воопшто не користат одредени технологии и опрема во своите автомобили. Имено, студијата наречена American Technology Experience Index (TXI) наведува дека барем

Дали знаете што сѐ може да направи вашиот автомобил?

Дали знаете што сѐ може да направи вашиот автомобил?

Неодамнешната студија на J. D. Power покажа дека многу сопственици на нови автомобили не покажуваат заинтерересираност да користат некои од новите технологии во автомобилот. Американскиот индекс за технолошко искуство (TKSI) открива дека за повеќе од една од три напредни технологии кај новите автомобили, помалку од половина од сопствениците ја користеле

Сосема бескорисно: Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат!

Сосема бескорисно: Студија покажува дека многу технологии во новите автомобили воопшто не се користат!

Неодамнешна студија на J. D. Power заклучува дека многу возачи на нови автомобили воопшто не користат одредени технологии и опрема во своите автомобили. Имено, студијата наречена American Technology Experience Index (TXI) наведува дека барем една од три напредни технологии кај новите автомобили не била користена ниту од половина од сопствениците во