притисни ентер »

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон
Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Посетителите и вработените во лондонскиот паб се зачудија кога на вратата се појавија Кејт Мидлтон и малата принцеза Шарлот. На малата принцеза и се одело во тоалет бидејќи долго време се возела низ метежот на лондонскиот автопат А3, па ја замолила својата мајка да застанат за да оди во тоалет. Кралскиот автомобил застанал пред пабот Феникс во лондонскиот

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Посетителите и вработените во лондонскиот паб се зачудија кога на вратата се појавија Кејт Мидлтон и малата принцеза Шарлот. На малата принцеза и се одело во тоалет бидејќи долго време се возела низ метежот на лондонскиот автопат А3, па ја замолила својата мајка да застанат за да оди во тоалет. Кралскиот автомобил застанал пред пабот Феникс во лондонскиот

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Посетителите и вработените во лондонскиот паб се зачудија кога на вратата се појавија Кејт Мидлтон и малата принцеза Шарлот. На малата принцеза и се одело во тоалет бидејќи долго време се возела низ метежот на лондонскиот автопат А3, па ја замолила својата мајка да застанат за да оди во тоалет. Кралскиот автомобил застанал пред пабот Феникс во лондонскиот

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Посетителите и вработените во лондонскиот паб се зачудија кога на вратата се појавија Кејт Мидлтон и малата принцеза Шарлот. На малата принцеза и се одело во тоалет бидејќи долго време се возела низ метежот на лондонскиот автопат А3, па ја замолила својата мајка да застанат за да оди во тоалет. Кралскиот автомобил застанал пред пабот Феникс во лондонскиот

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Принцезата Шарлот среде бел ден влезе во кафуле во Лондон

Посетителите и вработените во лондонскиот паб се зачудија кога на вратата се појавија Кејт Мидлтон и малата принцеза Шарлот. На малата принцеза и се одело во тоалет бидејќи долго време се возела низ метежот на лондонскиот автопат А3, па ја замолила својата мајка да застанат за да оди во тоалет. Кралскиот автомобил застанал пред пабот Феникс во лондонскиот

Принцезата Шарлота побара да оди во тоалет, а Кејт влезе во првиот паб

Принцезата Шарлота побара да оди во тоалет, а Кејт влезе во првиот паб

Тригодишната британска принцеза Шарлота побара да оди во тоалет, а Кејт како секоја мајка, ја фати за рака и влезе во првиот паб, пренесува „ Курир.рс “. Жена детектив од кралското обезбедување, успеала само на брзина да влезе и да го провери тоалетот, кој се наоѓал во источен Лондон. Локалците кои се нашле таму биле изненадени од ситуацијата. – Видовме