притисни ентер »

Пандемијата ги менува правилата на бизнисот – човекот во фокусот на трансформацијата
Пандемијата ги менува правилата на бизнисот – човекот во фокусот на трансформацијата

Пандемијата ги менува правилата на бизнисот – човекот во фокусот на трансформацијата

Поради пандемијата на коронавирус, 61 процент од менаџерите во компаниите сега се концентрираат на деловна трансформација, што е двојно повеќе отколку во периодот пред пандемијата, според истражувањето на „Deloitte“. Поради невидени нарушувања предизвикани од пандемијата на коронавирус, компаниите воведуваат радикално нови начини на работа и деловно