притисни ентер »

Реал Мадрид го препушти стадионот на властите: Бернабеу ќе биде магацин за медицинска опрема
Реал Мадрид го препушти стадионот на властите: Бернабеу ќе биде магацин за медицинска опрема

Реал Мадрид го препушти стадионот на властите: Бернабеу ќе биде магацин за медицинска опрема

Шпанија е една од најзагрозените земји во светот, бидејќи пандемијата на коронавирус многу силно ги погоди. Еден од најголемите клубови во светот, Реал Мадрид реши да помогне на свој начин. Стадионот „Сантијаго Бернабеу“ сега ќе служи за чување на медицински материјали, залихи потребни за борба против коронавирусот. Реал, исто така, донираше пари и

Реал Мадрид со голем гест:  Сантијаго Бернабеу ќе стане складиште на медицински материјали

Реал Мадрид со голем гест: Сантијаго Бернабеу ќе стане складиште на медицински материјали

Шпанија е една од најзагрозените земји во светот, бидејќи пандемијата на коронавирус многу силно ги погоди. Еден од најголемите клубови во светот, Реал Мадрид реши да помогне. Стадионот „Сантијаго Бернабеу“ сега ќе служи за чување на медицински материјали, залихи потребни за борба против коронавирусот. Реал, исто така, донираше пари и голема количина

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Реал Мадрид потврдија дека нивниот славен стадион „Сантијаго Бернабу“  ќе служи како центар за складирање на медицинска опрема и за други материјални донации кои организациите и бизнисите ќе ги направат за борба против корона вирусот. Шпанија е меѓу најпогодените од Ковид-19 со над 56.000 заболени и над 4.000 мртви и земјата е „затворена“ барем до

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Реал Мадрид потврдија дека нивниот славен стадион „Сантијаго Бернабу“  ќе служи како центар за складирање на медицинска опрема и за други материјални донации кои организациите и бизнисите ќе ги направат за борба против корона вирусот. Шпанија е меѓу најпогодените од Ковид-19 со над 56.000 заболени и над 4.000 мртви и земјата е „затворена“ барем до

Реал Мадрид со голем гест: Култниот „Сантијаго Бернабеу“ стана болница!

Реал Мадрид со голем гест: Култниот „Сантијаго Бернабеу“ стана болница!

Фудбалскиот стадион на Реал Мадрид - „Сантијаго Бернабеу“ ќе се претвори во складиште за чување донации на медицински материјали во борбата против коронавирусот. „Кралскиот клуб“ и самиот донираше значителни средства за медицински материјали, а овој пат на располагање го стави и својот култен стадион. Голема благодарност до Реал Мадрид за нивниот многу

Преубавиот „Сантијаго Бернабе“ ќе се претвори во обично складиште!

Преубавиот „Сантијаго Бернабе“ ќе се претвори во обично складиште!

Грандиозниот „Сантијаго Бернабе“ наскоро ќе биде претворен во складиште за чување на домациите на медицински материјал во борбата против КОВИД19. Информацијата денеска ја потврдија политичарите, поточно шпанската политичарка Дијас Ахусо, која е претседателка на општината Мадрид. „Им благодариме на Реал Мадрид за овој важен допринос во борбата против

Хаосот во Мадрид се поизразен: Култниот „Сантијаго Бернабе“ се претвора во болница

Хаосот во Мадрид се поизразен: Култниот „Сантијаго Бернабе“ се претвора во болница

Коронавирусот парализираше голем број земји во Европа, а меѓу најзагрозените се Италија и Шпанија земји во кои и голем број спортски објекти стануваат објекти за поддршка на здравствениот систем. Стадионот „Сантијаго Бернабеу“, еден од најпознатите во светот, од денеска е претворен во болница поради се поголемата зараза со коронавирусот во Мадрид.

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Славниот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде „складиште“

Реал Мадрид потврдија дека нивниот славен стадион „Сантијаго Бернабу“  ќе служи како центар за складирање на медицинска опрема и за други материјални донации кои организациите и бизнисите ќе ги направат за борба против корона вирусот. Шпанија е меѓу најпогодените од Ковид-19 со над 56.000 заболени и над 4.000 мртви и земјата е „затворена“ барем до

Реал Мадрид го претвори „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјали

Реал Мадрид го претвори „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјали

Реал Мадрид продолжува да и помогна на Шпанија во тешките денови, поточна во битка со „Ковид-19“. Кралскиот тим на својата официјална станица информираше дека стадионот „Сантијаго Бернабеу“ ќе биде претворен во магацин за медицински материјали. Со медицинска опрема складирана во просториите на клубот ќе се придонесе оптимално и ефикасно користење на