притисни ентер »

После 66 години ЗГАСНУВА „Плејбој“ списанието
После 66 години ЗГАСНУВА „Плејбој“ списанието

После 66 години ЗГАСНУВА „Плејбој“ списанието

Откако излезе пролетниот број оваа недела, раководството на „Плејбој магазин“ објави дека го прекинува печатењето на легендарното месечно списание. Одлуката, за која долго време се размислувало, била финализирана со појавата на коронавирусот, по што дополнително се намалила продажбата. Во соопштението за медиумите, извршниот директор Бен Кон изјави

После 66 години ЗГАСНУВА „Плејбој“ списанието

После 66 години ЗГАСНУВА „Плејбој“ списанието

Откако излезе пролетниот број оваа недела, раководството на „Плејбој магазин“ објави дека го прекинува печатењето на легендарното месечно списание. Одлуката, за која долго време се размислувало, била финализирана со појавата на коронавирусот, по што дополнително се намалила продажбата. Во соопштението за медиумите, извршниот директор Бен Кон изјави

По 66 години згаснува „Плејбој“

По 66 години згаснува „Плејбој“

Откако излезе пролетниот број оваа недела, раководството на „Плејбој магазин“ објави дека го прекинува печатењето на легендарното месечно списание. Одлуката, за која долго време се размислувало, била финализирана со појавата на коронавирусот, по што дополнително се намалила продажбата. Во соопштението за медиумите, извршниот директор Бен Кон изјави

По 66 години згаснува култниот „Плејбој“

По 66 години згаснува култниот „Плејбој“

Откако излезе пролетниот број оваа недела, раководството на „Плејбој магазин“ објави дека го прекинува печатењето на легендарното месечно списание. Одлуката, за која долго време се размислувало, била финализирана со појавата на коронавирусот, по што дополнително се намалила продажбата. Во соопштението за медиумите, извршниот директор Бен Кон изјави