притисни ентер »

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица
Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Парична казна од 500 евра побара Основното јавно обвинителство од Берово за едно лице кое не ја почитувало забраната за движење од 21 до 5 часот. Како што соопштија од Обвинителството, лицето во раните утрински часови со автомобил го напуштил својот дом во Берово. -Притоа се упатил по регионалниот пат Берово-Клепало во насока кон Беровско Езеро, по

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Како што соопштија од Обвинителството, лицето во раните утрински часови со автомобил го напуштил својот дом во Берово. -Притоа се упатил по регионалниот пат Берово-Клепало во насока кон Беровско Езеро, по што враќајќи се назад во насока кон градот Берово кај местото Епрев Дол, било запрено од полициска патрола, се вели во соппштението. Освен во Берово

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Парична казна од 500 евра побара Основното јавно обвинителство од Берово за едно лице кое не ја почитувало забраната за движење од 21 до 5 часот. Како што соопштија од Обвинителството, лицето во раните утрински часови со автомобил го напуштил својот дом во Берово. -Притоа се упатил по регионалниот пат Берово-Клепало во насока кон Беровско Езеро, по

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Парична казна од 500 евра побара Основното јавно обвинителство од Берово за едно лице кое не ја почитувало забраната за движење од 21 до 5 часот. Како што соопштија од Обвинителството, лицето во раните утрински часови со автомобил го напуштил својот дом во Берово. -Притоа се упатил по регионалниот пат Берово-Клепало во насока кон Беровско Езеро, по

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Парична казна од 500 евра побара Основното јавно обвинителство од Берово за едно лице кое не ја почитувало забраната за движење од 21 до 5 часот. Како што соопштија од Обвинителството, лицето во раните утрински часови со автомобил го напуштил својот дом во Берово. -Притоа се упатил по регионалниот пат Берово-Клепало во насока кон Беровско Езеро, по

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Парична казна од 500 евра побара Основното јавно обвинителство од Берово за едно лице кое не ја почитувало забраната за движење од 21 до 5 часот. Како што соопштија од Обвинителството, лицето во раните утрински часови со автомобил го напуштил својот дом во Берово. -Притоа се упатил по регионалниот пат Берово-Клепало во насока кон Беровско Езеро, по

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Берово, 25 март 2020 (МИА) – Парична казна од 500 евра побара Основното јавно обвинителство од Берово за едно лице кое не ја почитувало забраната за движење од 21 до 5 часот. Како што соопштија од Обвинителството, лицето во раните утрински часови со автомобил го напуштил својот дом во Берово. -Притоа се упатил по регионалниот пат Берово-Клепало во

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Казни за непочитување на полицискиот час во Берово и Македонска Каменица

Парична казна од 500 евра побара Основното јавно обвинителство од Берово за едно лице кое не ја почитувало забраната за движење од 21 до 5 часот. Како што соопштија од Обвинителството, лицето во раните утрински часови со автомобил го напуштил својот дом во Берово. Берово, 25 март 2020 (МИА) – Парична казна од 500 евра побара Основното јавно обвинителство

Глоба од 500 евра за жител на Берово заради НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Глоба од 500 евра за жител на Берово заради НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Основното јавно обвинителство Берово поднесе Предлог за издавање казнен налог против едно лице кое го сторило кривичното дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“, информираат од Јавното обвинителство. Од таму додават дека на Судот му предложиле на обвинетиот да му изрече парична казна во висина од 50 дневни глоби, секоја

Глоба од 500 евра за жител на Берово за непочитување на полицискиoт час

Глоба од 500 евра за жител на Берово за непочитување на полицискиoт час

Основното јавно обвинителство Берово поднесе Предлог за издавање казнен налог против едно лице кое го сторило кривичното дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“, информираат од Јавното обвинителство. Од таму додават дека на Судот му предложиле на обвинетиот да му изрече парична казна во висина од 50 дневни глоби, секоја