притисни ентер »

Единствена Македонија: Задоволни сме од средбата со пратеникот Мукоски – ШТО ИМ ВЕТИ МУКОСКИ?
Единствена Македонија: Задоволни сме од средбата со пратеникот Мукоски – ШТО ИМ ВЕТИ МУКОСКИ?

Единствена Македонија: Задоволни сме од средбата со пратеникот Мукоски – ШТО ИМ ВЕТИ МУКОСКИ?

„Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира“, синоќа во рамките на народниот собир во Вевчани, делегација на Македонија-Блокира„ оствари и средба со пратеникот Крсто Мукоски во неговиот дом. Во пријатна атмосфера на кафе средбата со домашна македонска ракија направена лично од домаќинот

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира“, синоќа во рамките на народниот собир во Вевчани, делегација на Македонија-Блокира„ оствари и средба со пратеникот Крсто Муковски во неговиот дом, соопшти Единствена Македонија. Оттаму веат дека со Мукоски разговарале во пријатна атмосфера

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира“, синоќа во рамките на народниот собир во Вевчани, делегација на Македонија-Блокира„ оствари и средба со пратеникот Крсто Муковски во неговиот дом, соопшти Единствена Македонија. Оттаму веат дека со Мукоски разговарале во пријатна атмосфера

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира“, синоќа во рамките на народниот собир во Вевчани, делегација на Македонија-Блокира„ оствари и средба со пратеникот Крсто Муковски во неговиот дом, соопшти Единствена Македонија. Оттаму веат дека со Мукоски разговарале во пријатна атмосфера

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување избори „Македонија- блокира“ синоќа во рамките на народниот собир во Вевчани оствари средба со пратеникот Крсто Мукоски во неговиот дом, соопшти Единствена Македонија. Оттаму велат дека со Мукоски разговарале во пријатна атмосфера на кафе, со домашна македонска ракија

Единствена Македонија: Задоволни сме од средбата со пратеникот Муковски

Единствена Македонија: Задоволни сме од средбата со пратеникот Муковски

„Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира“, синоќа во рамките на народниот собир во Вевчани, делегација на Македонија-Блокира„ оствари и средба со пратеникот Крсто Муковски во неговиот дом. Во пријатна атмосфера на кафе средбата со домашна македонска ракија направена лично од домаќинот

Мукоски кон поранешните сопартијци кои протестира пред неговиот дом: Контраефект правите,…

Мукоски кон поранешните сопартијци кои протестира пред неговиот дом: Контраефект правите,…

Независниот пратеник, Крсто Мукоски, ги покани во својот дом дел од демонстрантите кои протестираа вчера пред неговиот дом. На поранешниот сопартиец, Филип Петровски, тој му рече дека со протестот се прави контраефект и го замоли да им рече на демонстрантите да се повлечат. -Морате да ги разберете. Се возат шест саати, луѓето се љути. Дојдовме со добра

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Единствена Македонија: Задоволни од средбата со пратеникот Мукоски

Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување избори „Македонија- блокира“ синоќа во рамките на народниот собир во Вевчани оствари средба со пратеникот Крсто Муковски во неговиот дом, соопшти Единствена Македонија. Оттаму велат дека со Мукоски разговарале во пријатна атмосфера на кафе, со домашна македонска ракија

Муковски ги прими демонстрантите во својот дом, тие задоволни од средбата со пратеникот

Муковски ги прими демонстрантите во својот дом, тие задоволни од средбата со пратеникот

Демонстрантите кои протестираа вчера пред домот на пратеникот Крсто Муковски, разговараа со пратеникот и во мирна атмосфера ги решија сите несогласувања. Од „Единствена Македонија“ испратија соопштение во кое што го истакнуваат задоволството од гестот на Муковски и разговорите остварени во неговиот дом синоќа. „Во пријатна атмосфера на кафе средбата