притисни ентер »

Знаете за што пеете? Бојкотирајте оти ќе ве бојкотираме!

Знаете за што пеете? Бојкотирајте оти ќе ве бојкотираме!

Се поголем е гневот на граѓаните откако беа објавени имињата на пејачите и изведувачите на забавите низ поголемите градови низ земјата организирани од владата. Преку социјалните мрежи отворено се покажува разочарувањето кон некогаш омилените музичари и идоли(КЛИК). „Знаете за што пеете?  Ни за НАТО ни за ЕУ, туку во владина кампања за поддршка на Референдум

Знаете за што пеете? Бојкотирајте оти ќе ве бојкотираме!

Знаете за што пеете? Бојкотирајте оти ќе ве бојкотираме!

Сѐ поголем е гневот на граѓаните откако беа објавени имињата на пејачите и изведувачите на забавите низ поголемите градови низ земјата организирани од владата. Преку социјалните мрежи отворено се покажува разочарувањето кон некогаш омилените музичари и идоли. „Знаете за што пеете?  Ни за НАТО ни за ЕУ, туку во владина кампања за поддршка на Референдум

ГРАЃАНИТЕ ГИ БОЈКОТИРААТ МУЗИЧАРИТЕ: Знаете ли за што пеете? Бојкотирајте, оти ние ќе ве бојкотираме вас!

ГРАЃАНИТЕ ГИ БОЈКОТИРААТ МУЗИЧАРИТЕ: Знаете ли за што пеете? Бојкотирајте, оти ние ќе ве бојкотираме вас!

Сѐ поголем е гневот на граѓаните откако беа објавени имињата на пејачите и изведувачите на забавите низ поголемите градови низ земјата организирани од владата. Преку социјалните мрежи отворено се покажува разочарувањето кон некогаш омилените музичари и идоли. „Знаете за што пеете? Ни за НАТО ни за ЕУ, туку во владина кампања за поддршка на Референдум