притисни ентер »

Од денеска поскапуваат патарините во соседна Србија
Од денеска поскапуваат патарините во соседна Србија

Од денеска поскапуваат патарините во соседна Србија

Од денеска поскапуваат патарините во Србија, на предлогот на Патиштата на Србија одобрен од Владата. Така возењето по српските автопати ќе чини во просек за 10 отсто повеќе. Во продолжение погледнете колку ќе чини патарината од денеска: Од денеска патарината за патничко возило Б категорија од Белград до Шид ќе чини 500 динари. Од Белград до Суботица

Од денеска поскапуваат патарините во Србија

Од денеска поскапуваат патарините во Србија

Од денеска поскапуваат патарините во Србија, на предлогот на Патиштата на Србија одобрен од Владата. Така возењето по српските автопати ќе чини во просек за 10 отсто повеќе. Во продолжение погледнете колку ќе чини патарината од денеска: Од денеска патарината за патничко возило Б категорија од Белград до Шид ќе чини 500 динари. Од Белград до Суботица

Од полноќ поскапуваат патарините во Србија

Од полноќ поскапуваат патарините во Србија

Од вечерва на полноќ патарините во Србија ќе поскапат за 10 отсто. „Патишта на Србија“ има нов ценовник според кој цените ќе бидат поскапени. Српскиот министер за транспорт, градежништво и инфраструктура Горан Весиќ го соопшти новиот ценовник и додаде дека ќе се формира комисија за наплата. Од Белград до Ниш ќе биде 1.130 динари, а од Белград до Димитровград

Од денеска поскапуваат патарините во Србија, ова е новиот ценовник

Од денеска поскапуваат патарините во Србија, ова е новиот ценовник

Од денеска поскапуваат патарините во Србија, на предлогот на Патиштата на Србија одобрен од Владата. Така возењето по српските автопати ќе чини во просек за 10 отсто повеќе. Во продолжение погледнете колку ќе чини патарината од денеска: Од денеска патарината за патничко возило Б категорија од Белград до Шид ќе чини 500 динари. Од Белград до Суботица

Патарините во Србија поскапеа за 10 отсто

Патарините во Србија поскапеа за 10 отсто

Од полноќ патарините во Србија поскапеа за 10 отсто, според новиот ценовник на Патишта на Србија, јавуваат српските медиуми . Новата патарина од Белград до Ниш ќе биде 1.130 динари(9,65 евра), а од Белград до Димитровград 1.670 динари(14,28 евра). Патарината на релација Белград – Суботица е 800 динари(6,84 евра), а од Белград до Шид 500 динари. Од

Од денеска патарините во Србија поскапуваат за 10 насто

Од денеска патарините во Србија поскапуваат за 10 насто

Патарините во Србија од полноќ поскапуваат за 10 отсто, врз основа на новиот ценовник на „Путеви Србије“ кој е одобрен од српската влада. Според ценовникот објавен на веб-страницата на „Путеви Србије“, патарината за автомобилите од Белград до Врање ќе се плаќа 1 700 динари. Автомобилите што од Прешево ќе одат до Врање, за патарина ќе плаќаат 200 динари,

Од денеска патарините во Србија поскапуваат за 10 отсто

Од денеска патарините во Србија поскапуваат за 10 отсто

Според ценовникот објавен на веб-страницата на „Путеви Србије“, патарината за автомобилите од Белград до Врање ќе се плаќа 1 700 динари. Автомобилите што од Прешево ќе одат до Врање, за патарина ќе плаќаат 200 динари, а до Ниш (исток) таа ќе чини 830 динари. Од Прешево до Бујановац (југ) патарината ќе чини 110 динари ФОТО: „Путеви Србије“ Патарините

Од денеска поскапуваат патарините во Србија, ова е новиот ценовник

Од денеска поскапуваат патарините во Србија, ова е новиот ценовник

4NEWS 4NEWS Барај Барај Од денеска поскапуваат патарините во Србија, ова е новиот ценовник Автор: Деск 4NEWS.MK 10/07/2024 12:20 Од денеска поскапуваат патарините во Србија, на предлогот на Патиштата на Србија одобрен од Владата. Така возењето по српските автопати ќе чини во просек за 10 отсто повеќе. Во продолжение погледнете колку ќе чини патарината

Поскапува патаринaтa во Србија

Поскапува патаринaтa во Србија

Возењето по автопатиштата во Србија од среда, 10 јули, поскапува за околу 10 отсто. Попусти и натаму ќе имаат корисниците на електронската наплата од шест отсто, како и камионите со мотори „евро 6“ од 10 отсто, јави дописникот на МИА од Белград. За македонските возачи од категоријата на автомобили најскапа патарината ќе биде на наплатните станици од