притисни ентер »

Поради голомразица, забрана за сообраќај на патот Струга – Ќафасан
Поради голомразица, забрана за сообраќај на патот Струга – Ќафасан

Поради голомразица, забрана за сообраќај на патот Струга – Ќафасан

Останува на сила забраната за тешки товарни возила на патниот правец Тетово-Попова Шапка. На останатите патни правци низ државата, сообраќајот се одвива тековно по наместа влажни коловози и со слаби остатоци од кашест снег на коловозот на некои повисоки места.

Останува на сила забраната за товарни возила на патот Тетово-Попова Шапка, сообраќајот се одвива тековно, по влажни коловози

Останува на сила забраната за товарни возила на патот Тетово-Попова Шапка, сообраќајот се одвива тековно, по влажни коловози

Останува на сила забраната за тешки товарни возила на патниот правец Тетово-Попова Шапка. На останатите патни правци низ државата, сообраќајот се одвива тековно по наместа влажни коловози и со слаби остатоци од кашест снег на коловозот на некои повисоки места. Јавното претпријатие „Македонија пат“ апелира на внимателно возење и прилагодување на брзината

Сообраќајот по влажни коловози, останува на сила забраната за товарни возила на патот Тетово-Попова Шапка

Сообраќајот по влажни коловози, останува на сила забраната за товарни возила на патот Тетово-Попова Шапка

Останува на сила забраната за тешки товарни возила на патниот правец Тетово-Попова Шапка. На останатите патни правци низ државата, сообраќајот се одвива тековно по наместа влажни коловози и со слаби остатоци од кашест снег на коловозот на некои повисоки места. Јавното претпријатие „Македонија пат“ апелира на внимателно возење и прилагодување на брзината

Укината забраната за сообраќај за камиони на патот Гостивар – крак Маврово – Дебар

Укината забраната за сообраќај за камиони на патот Гостивар – крак Маврово – Дебар

Укината е забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Гостивар – крак Маврово – Дебар. Како што информира ЈП „Македонијапат“, забраната за сообраќај на овој патен правец е укината од 15:00 часот. Текстот Укината забраната за сообраќај за камиони на патот Гостивар – крак Маврово – Дебар е превземен од А1он .

Забрана за сообраќај за сите возила на патот Струга-Ќафасан

Забрана за сообраќај за сите возила на патот Струга-Ќафасан

Од 19.45 часот поради ниските температури и појава на голомразица на коловозот, се воведува забрана за сообраќај за сите видови на возила на патниот правец Струга – г.п. Ќафасан, информираат од АМСМ. Би можело да ве интересира Автомобил прегази жена во Бутел и избега од местото Регистрирани 123 нови случаи на Ковид-19, починати се 17 лица 22 прекршувања

Сообраќајот по влажни коловози, останува на сила забраната за товарни возила на патот Тетово-Попова Шапка

Сообраќајот по влажни коловози, останува на сила забраната за товарни возила на патот Тетово-Попова Шапка

Останува на сила забраната за тешки товарни возила на патниот правец Тетово-Попова Шапка. На останатите патни правци низ државата, сообраќајот се одвива тековно по наместа влажни коловози и со слаби остатоци од кашест снег на коловозот на некои повисоки места.

Забрана за сообраќај за сите возила на патот Струга-Ќафасан

Забрана за сообраќај за сите возила на патот Струга-Ќафасан

Од 19.45 часот поради ниските температури и појава на голомразица на коловозот, се воведува забрана за сообраќај за сите видови на возила на патниот правец Струга – г.п. Ќафасан, информираат од АМСМ.