притисни ентер »

Блумберг:ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот
Блумберг:ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Блумберг:ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на светскиот пазар. Според неофицијален документ, во кој Блумберг имал увид, под услов од резервите да се извлечат околу 66 милиони барели нафта, вишокот нафта може да се зголеми за 1,1 милион барели

Блумберг:ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Блумберг:ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на светскиот пазар. Според неофицијален документ, во кој Блумберг имал увид, под услов од резервите да се извлечат околу 66 милиони барели нафта, вишокот нафта може да се зголеми за 1,1 милион барели

Блумберг: ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Блумберг: ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Организацијата на земјите извознички на нафта, ОПЕК, размислува да го откаже планираното зголемување на производството во јануари во случај на презаситеност на пазарот со ослободените резерви. Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на

Блумберг:ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Блумберг:ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на светскиот пазар. Според неофицијален документ, во кој Блумберг имал увид, под услов од резервите да се извлечат околу 66 милиони барели нафта, вишокот нафта може да се зголеми за 1,1 милион барели

ОПЕК очекува прекумерна понуда на нафта на пазарот

ОПЕК очекува прекумерна понуда на нафта на пазарот

Организацијата на земјите извознички на нафта, ОПЕК, размислува да го откаже планираното зголемување на производството во јануари во случај на презаситеност на пазарот со ослободените резерви. Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на

Блумберг: ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Блумберг: ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Организацијата на земјите извознички на нафта, ОПЕК, размислува да го откаже планираното зголемување на производството во јануари во случај на презаситеност на пазарот со ослободените резерви. Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на

Блумберг: ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Блумберг: ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на светскиот пазар. Според неофицијален документ, во кој Блумберг имал увид, под услов од резервите да се извлечат околу 66 милиони барели нафта, вишокот нафта може да се зголеми за 1,1 милион барели

Блумберг: ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Блумберг: ОПЕК очекува нафтата ослободена од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на светскиот пазар. Според неофицијален документ, во кој Блумберг имал увид, под услов од резервите да се извлечат околу 66 милиони барели нафта, вишокот нафта може да се зголеми за 1,1 милион барели

Блумберг: ОПЕК очекува  да има прекумерна понуда на нафта

Блумберг: ОПЕК очекува да има прекумерна понуда на нафта

Организацијата на земјите извознички на нафта, ОПЕК, размислува да го откаже планираното зголемување на производството во јануари во случај на презаситеност на пазарот со ослободените резерви. Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на

ОПЕК очекува нафтата од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

ОПЕК очекува нафтата од резервите да доведе до прекумерна понуда на пазарот

Организацијата на земјите извознички на нафта, ОПЕК, размислува да го откаже планираното зголемување на производството во јануари во случај на презаситеност на пазарот со ослободените резерви. Претставниците на организацијата предвидуваа дека уделот на нафта извлечена од стратешките државни резерви може да доведе до значителни вишоци на достава на