притисни ентер »

По 3 и пол месеци најава, Волците сѐ уште ги нема на Алфа
По 3 и пол месеци најава, Волците сѐ уште ги нема на Алфа

По 3 и пол месеци најава, Волците сѐ уште ги нема на Алфа

Од почетокот на октомври минатата година, Алфа телевизија го најавува емитувањето на популарната турска серија “Долина на волците”. Фановите на крими серијалот со нетрпение ги очекуваат новите акции на Полат и неговиот тим, но абер за точен датум на почеток на продолженијата, с ѐ уште нема. Последната информација од Алфа беше промото со кое се најавува