притисни ентер »

Артан Груби на шамари го избркал Рашковски и му го превземал кабинетот
Артан Груби на шамари го избркал Рашковски и му го превземал кабинетот

Артан Груби на шамари го избркал Рашковски и му го превземал кабинетот

Од владини неофицијални извори, „ Вечер.мк “ дознава дека вчера се случила физичка пресметка меѓу вицепремиерот Артан Груби и владиниот генерален секретар Драги Рашковски. Нетрпеливоста меѓу нив двајца постоела од самиот почеток на новата влада кога Груби, првиот заменик на премиерот Заев, се вселил во добро уредениот кабинет на генералниот секретар

Владата демантира дека имало физичка пресметка меѓу Артан Груби и Драги Рашковски

Владата демантира дека имало физичка пресметка меѓу Артан Груби и Драги Рашковски

Владата на Република Македонија најостро го демантира како невистинит текстот насловен како: „Артан Груби со шлаканици го избркал Драги Рашковски: Физичка пресметка за добро уредениот кабинет“. Најостро се демантира оваа вест и содржината изнесена во веста, категорично отфрламе дека имало каков било инцидент помеѓу првиот вицепремиер Артан Груби и

Владата демантира дека имало физичка пресметка меѓу Артан Груби и Драги Рашковски

Владата демантира дека имало физичка пресметка меѓу Артан Груби и Драги Рашковски

Владата на Република Македонија најостро го демантира како невистинит текстот насловен како: „Артан Груби со шлаканици го избркал Драги Рашковски: Физичка пресметка за добро уредениот кабинет“. Најостро се демантира оваа вест и содржината изнесена во веста, категорично отфрламе дека имало каков било инцидент помеѓу првиот вицепремиер Артан Груби и

Владата демантира дека имало физичка пресметка меѓу Артан Груби и Драги Рашковски

Владата демантира дека имало физичка пресметка меѓу Артан Груби и Драги Рашковски

Владата на Република Македонија најостро го демантира како невистинит текстот насловен како: „Артан Груби со шлаканици го избркал Драги Рашковски: Физичка пресметка за добро уредениот кабинет“. Најостро се демантира оваа вест и содржината изнесена во веста, категорично отфрламе дека имало каков било инцидент помеѓу првиот вицепремиер Артан Груби и

Рашковски демантираше дека Груби го нападнал: „Се лизнав и случајно налетав на неколку шамари од Артан“

Рашковски демантираше дека Груби го нападнал: „Се лизнав и случајно налетав на неколку шамари од Артан“

Генералниот секретар на Владата Драги Рашковски ги демантираше наводите во медиумите кои повикувајќи се на извори од Илинденска б.б. соопштија дека дошло до физичка пресметка меѓу него и Артан Груби, поточно Груби го истепал Рашковски при примопредавањето на неговиот кабинет. Веста беше негирана од Рашковски кој соопшти дека со Груби биле добри пријатели

ДУИ со шамapи ги бpка кадpите од CДCM од Bлада? Bладата демантиpa

ДУИ со шамapи ги бpка кадpите од CДCM од Bлада? Bладата демантиpa

Од владини неофицијални извори, „ Вечер.мк “ дознава дека вчера се случила физичка пpecметка меѓу вицепремиерот Артан Груби и владиниот генерален секретар Драги Рашковски. Heтpпеливоста меѓу нив двајца постоела од самиот почеток на новата влада кога Груби, првиот заменик на премиерот Заев, се вселил во добро уредениот кабинет на генералниот секретар

ДУИ со шамapи ги брка кадрите од СДСМ од Влада?

ДУИ со шамapи ги брка кадрите од СДСМ од Влада?

Од владини неофицијални извори, „ Вечер.мк “ дознава дека вчера се случила физичка пpecметка меѓу вицепремиерот Артан Груби и владиниот генерален секретар Драги Рашковски. Heтpпеливоста меѓу нив двајца постоела од самиот почеток на новата влада кога Груби, првиот заменик на премиерот Заев, се вселил во добро уредениот кабинет на генералниот секретар

Владата демантира дека имало физичка пресметка меѓу Груби и Рашковски

Владата демантира дека имало физичка пресметка меѓу Груби и Рашковски

Владата на Република Македонија најостро ги демантира информациите дека вчера се случила физичка пресметка меѓу двајца високи владини функционери. Од “Илинденска” најостро се демантира оваа вест и содржината изнесена во веста, од таму категорично отфрлаат дека имало каков било инцидент помеѓу првиот вицепремиер Артан Груби и генералниот секретар на

Се степале Артан Груби и Драги Рашковски?!

Се степале Артан Груби и Драги Рашковски?!

Вчера се случила физичка пресметка меѓу вицепремиерот Артан Груби и владиниот генерален секретар Драги Рашковски, објави „ Вечер.мк “. Нетрпеливоста меѓу нив двајца постоела од самиот почеток на новата влада кога Груби, првиот заменик на премиерот Заев, се вселил во добро уредениот кабинет на генералниот секретар. Рашковски се бунел за ваквата постапка,

Владата демантира дека имало физичка прес*етка меѓу Артан Груби и Драги Рашковски

Владата демантира дека имало физичка прес*етка меѓу Артан Груби и Драги Рашковски

Владата на Република Македонија најостро го демантира како невистинит текстот насловен како: „Артан Груби со шлаканици го избркал Драги Рашковски: Физичка пресметка за добро уредениот кабинет“. Најостро се демантира оваа вест и содржината изнесена во веста, категорично отфрламе дека имало каков било инцидент помеѓу првиот вицепремиер Артан Груби и