притисни ентер »

Началникот на штабот на ВК на сојузничките сили на НАТО за Европа во посета на Република Македонија
Началникот на штабот на ВК на сојузничките сили на НАТО за Европа во посета на Република Македонија

Началникот на штабот на ВК на сојузничките сили на НАТО за Европа во посета на Република Македонија

Началникот на штабот на ВК на сојузничките сили на НАТО за Европа во посета на Република Македонија Началникот на штабот на Врховната команда на сојузничките сили на НАТО за операции, адмирал Јоаким Риле, од денеска ќе престојува во дводневна посета на Армијата на Република Северна Македонија. Адмиралот Риле денеска во Министерството за одбрана и Генералштабот

Началникот на штабот на ВК на сојузничките сили на НАТО за Европа во посета на Северна Македонија

Началникот на штабот на ВК на сојузничките сили на НАТО за Европа во посета на Северна Македонија

Началникот на штабот на Врховната команда на сојузничките сили на НАТО за операции, адмирал Јоаким Риле, од денеска ќе престојува во дводневна посета на Армијата на Република Северна Македонија. Адмиралот Риле денеска во Министерството за одбрана и Генералштабот на Армијата ќе оствари средби со началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник