притисни ентер »

Бабите и дедовците веќе не ги чуваат внуците, се жалат „милениумските“ деца
Бабите и дедовците веќе не ги чуваат внуците, се жалат „милениумските“ деца

Бабите и дедовците веќе не ги чуваат внуците, се жалат „милениумските“ деца

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 – 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 – 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор. Денес, сметаат многумина, состојбата е значително поинаква, па една мајка-милениумка објаснува – зошто е тоа така? „Прејдовме од

ИМА ЛИ ДЕНЕС БАБИ И ДЕДОВЦИ ШТО ЧУВААТ ВНУЦИ? Милениумците се жалат на своите родители

ИМА ЛИ ДЕНЕС БАБИ И ДЕДОВЦИ ШТО ЧУВААТ ВНУЦИ? Милениумците се жалат на своите родители

Прашајте го секој припадник на таканаречената милениумска генерација колку време поминувал со своите баба и дедо како дете и ќе добиете слични одговори. Повеќето луѓе на возраст меѓу 30 и 40 години се сеќаваат дека биле кај нивните баби и дедовци секој викенд и/или цел распуст. Денес, ситуацијата е значително поинаква и многумина добро го знаат тоа,

Младите се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Младите се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 – 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 – 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор. Денес, сметаат многумина, состојбата е значително поинаква, па една мајка-милениумка објаснува – зошто е тоа така? „Прејдовме од

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Денес, сметаат многумина, состојбата е значително поинаква, па една мајка-милениумка објаснува – зошто е тоа така? „Прејдовме од генерација деца кои секој викенд го минуваа кај баба сѝ и дедо сѝ, во генерација родители кои секој миг го минуваат со своите деца“, гласи насловот на видеото објавено на Тикток-профилот @brittnievh. – За многу луѓе денес,

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Денес, сметаат многумина, состојбата е значително поинаква, па една мајка-милениумка објаснува – зошто е тоа така? „Прејдовме од генерација деца кои секој викенд го минуваа кај баба сѝ и дедо сѝ, во генерација родители кои секој миг го минуваат со своите деца“, гласи насловот на видеото објавено на Тикток-профилот @brittnievh. – За многу луѓе денес,

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 – 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 – 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор. Денес, сметаат многумина, состојбата е значително поинаква, па една мајка-милениумка објаснува – зошто е тоа така? „Прејдовме од

Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Лицата од тн. генерација „милениумци“, родени последните 15 - 20 години од минатото илјадалетие, денес имаат 25 - 40 години и се сеќаваат како престојувале кај нивните баби и дедовци секој викенд и / или цел летен одмор. Денес, сметаат многумина, состојбата е значително поинаква, па една мајка-милениумка објаснува - зошто е тоа така? „Прејдовме од

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

„Милениумците“ се жалат: Сѐ помалку баби и дедовци денес ги чуваат внуците

Денес, сметаат многумина, состојбата е значително поинаква, па една мајка-милениумка објаснува - зошто е тоа така? „Прејдовме од генерација деца кои секој викенд го минуваа кај баба сѝ и дедо сѝ, во генерација родители кои секој миг го минуваат со своите деца“, гласи насловот на видеото објавено на Тикток-профилот @brittnievh. - За многу луѓе денес,