притисни ентер »

8 примери кои покажуваат колку е контрастен нашиот свет
8 примери кои покажуваат колку е контрастен нашиот свет

8 примери кои покажуваат колку е контрастен нашиот свет

Живееме на неверојатна планета со различна клима, природа, луѓе и креации. На пример, територијата на Бангладеш е 118 пати помала од територијата на Русија, а населението е многу поголемо. Сите овие контрасти го разгоруваат умот, прават да останеме зачудени и да размислуваме колку е различен животот на луѓето низ целата Земја. Пат во ЈАР ги одвојува