притисни ентер »

Вистинскиот лик на идниот премиер-Ковачевски
Вистинскиот лик на идниот премиер-Ковачевски

Вистинскиот лик на идниот премиер-Ковачевски

Пишува: Ѓорѓи Илиевски, Виш просветен инспектор во пензија Драги мои! Соочени сме со нова реалност! Нова опасност! До кога ќе живееме во светот на ЛАГАТА – СДССМ? До кога ќе има потреба да ги разоткриваме  вистинските ликови или поточно кажано вистинските профили? Колку маски паднаа до сега? Мислам дека не постои и карневал во нашата држава кој може