притисни ентер »

Шилегов: Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови
Шилегов: Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Шилегов: Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Министерството за труд и социјална политика презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, соопшти денеска градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. Одговарајќи на новинарско прашање тој нагласи дека лицата што се претставуваат како

Шилегов: Во Скопје има лажни бездомници, тие нема да добијат бесплатни станови

Шилегов: Во Скопје има лажни бездомници, тие нема да добијат бесплатни станови

Министерството за труд и социјална политика презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, соопшти денеска градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. Одговарајќи на новинарско прашање тој нагласи дека лицата што се претставуваат како

ВО СКОПЈЕ ИМА ЛAЖHИ  БEЗДOMНИЦИ: Им нема крaj на глупocтитe на Шилeгов

ВО СКОПЈЕ ИМА ЛAЖHИ БEЗДOMНИЦИ: Им нема крaj на глупocтитe на Шилeгов

Министepcтвото за труд и coцијална политиka презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, cooпшти денеска гpaдоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. Одговарајќи на новинарско прашање тој нагласи дека лицата што се претставуваат како

ВО СКОПЈЕ ИМА ЛAЖHИ ИМА БEЗДOMНИЦИ: Им нема крaj на глупocтитe на Шилeгов

ВО СКОПЈЕ ИМА ЛAЖHИ ИМА БEЗДOMНИЦИ: Им нема крaj на глупocтитe на Шилeгов

Министepcтвото за труд и coцијална политиka презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, cooпшти денеска гpaдоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. Одговарајќи на новинарско прашање тој нагласи дека лицата што се претставуваат како

Шилегов: Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Шилегов: Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Шилегов рече дека очекува со координираната акција на Владата за чистење на 14 декември годинава да бидат опфатени и овие диви населби. Министерството за труд и социјална политика презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, соопшти денеска

Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Министерството за труд и социјална политика презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, соопшти денеска градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. Одговарајќи на новинарско прашање тој нагласи дека лицата што се претставуваат како

Шилегов: Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Шилегов: Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Министерството за труд и социјална политика презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, соопшти денеска градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. Одговарајќи на новинарско прашање тој нагласи дека лицата што се претставуваат како

Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Министерството за труд и социјална политика презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, соопшти денеска градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. Одговарајќи на новинарско прашање тој нагласи дека лицата што се претставуваат како

Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Скопје, 5 декември 2019 (МИА) – Министерството за труд и социјална политика презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, соопшти денеска градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. Одговарајќи на новинарско прашање тој нагласи дека лицата

Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

Лажните бездомници од дивите населби нема да добијат бесплатни станови

ИЗВОР Скопје24 | декември 5, 2019 Министерството за труд и социјална политика презема активности за раселување на лицата кои живеат на дивите депонии под Кале, во Ќерамидница и на Вардариште, а кои се идентификувани дека имаат свој дом, соопшти денеска градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. Одговарајќи на новинарско прашање тој нагласи дека