притисни ентер »

Објавен јавниот повик за субвенционирање на занаети во Старата скопска чаршија
Објавен јавниот повик за субвенционирање на занаети во Старата скопска чаршија

Објавен јавниот повик за субвенционирање на занаети во Старата скопска чаршија

Град Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Старата скопска чаршија со кој ќе може да се набават алати и репрометаријали за занаетите што се на изумирање. Ќе се субвенционира набавката на алати и репроматеријали до 80 проценти од докажаните трошоци, но не повеќе од 50.000 денари, со вклучен ДДВ. Повикот трае до 20 декември,

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што се во изумирање. Со цел да го стимулира опстојувањето на занаетите, Градот Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите за набавка на потребните алати и репроматеријали до 80% од докажаните трошоци,

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што се во изумирање. Со цел да го стимулира опстојувањето на занаетите, Градот Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите за набавка на потребните алати и репроматеријали до 80% од докажаните трошоци,

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што се во изумирање. Со цел да го стимулира опстојувањето на занаетите, Градот Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите за набавка на потребните алати и репроматеријали до 80% од докажаните трошоци,

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што се во изумирање. Со цел да го стимулира опстојувањето на занаетите, Градот Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите за набавка на потребните алати и репроматеријали до 80% од докажаните трошоци,

Објавен јавниот повик за субвенционирање на занаети во Старата скопска чаршија

Објавен јавниот повик за субвенционирање на занаети во Старата скопска чаршија

Град Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Старата скопска чаршија со кој ќе може да се набават алати и репрометаријали за занаетите што се во изумирање. Ќе се субвенционира набавката на алати и репроматеријали до 80 проценти од докажаните трошоци, но не повеќе од 50.000 денари, со вклучен ДДВ. Повикот трае до 20 декември,

Објавен јавниот повик за субвенционирање на занаети во Старата скопска чаршија

Објавен јавниот повик за субвенционирање на занаети во Старата скопска чаршија

Град Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Старата скопска чаршија со кој ќе може да се набават алати и репрометаријали за занаетите што се на изумирање. Ќе се субвенционира набавката на алати и репроматеријали до 80 проценти од докажаните трошоци, но не повеќе од 50.000 денари, со вклучен ДДВ. Повикот трае до 20 декември,

Објавен јавниот повик за субвенционирање на занаети во Старата скопска чаршија

Објавен јавниот повик за субвенционирање на занаети во Старата скопска чаршија

Ќе се субвенционира набавката на алати и репроматеријали до 80 проценти од докажаните трошоци, но не повеќе од 50.000 денари, со вклучен ДДВ. Повикот трае до 20 декември, а ќе се реализира по принципот „прв дојден, прв услужен. Од Град Скопје информираа дека ќе се субвенционираат само докажаните трошоци направени во периодот од 1 јануари до 20 декември

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што се во изумирање. Со цел да го стимулира опстојувањето на занаетите, Градот Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите на подрачјето на Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Град Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите од Старата чаршија за набавка на алати

Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што се во изумирање. Со цел да го стимулира опстојувањето на занаетите, Градот Скопје ќе ги субвенционира занаетчиите за набавка на потребните алати и репроматеријали до 80% од докажаните трошоци,