притисни ентер »

11 знаци дека е крајно време да раскинете
11 знаци дека е крајно време да раскинете

11 знаци дека е крајно време да раскинете

На голем број луѓе им се случува да бидат во врска во која им е убаво, но едноставно тоа не е тоа. Иако тој е добро момче и има што да ви понуди, има некои знаци дека тој не е за вас, ниту вие сте за него. А, најдобро што можете е двајцата да си ги скратите маките и да продолжите понатаму. Ова се знаците дека не сте еден за друг: 1. Не можете да се

Вистинско пријателство е се што ти треба во животот: Како да го препознаеш?

Вистинско пријателство е се што ти треба во животот: Како да го препознаеш?

Секако дека не едноставно да ги пронајдеш вистинските пријатели, но оние површни пријателства не мораат да бидат присутни во твојот живот. Доколку си тинејџер сигурно се распрашуваш за се околу себе. Но, во се што направиш и за се што те интересира, најважно е да бидеш окружен со пријателите и семејството, но површните пријателства се нешто што треба

За што најчесто се расправаат паровите пред да раскинат?

За што најчесто се расправаат паровите пред да раскинат?

Факт е дека расправите се неизбежен дел од секоја врска. Сепак, доколку забележите дека стануваат почести, можеби врската веќе не е тоа што била. Можеби конфликтите со партнерот сега се покомплексни и ретко се предизвикани од само еден проблем. Доколку сте загрижени за вашата врска, добро би било да знаете кои се најчестите расправи на партнерите пред

Со помош на 6 начини откри дали пријателство е вистинско или лажно?

Со помош на 6 начини откри дали пријателство е вистинско или лажно?

Откривањето на лажното пријателство е полесно отколку што можеби мислите! Вистинскиот проблем е што многу од нас не сакаат да признаат дека личноста која ја цениме и на која и веруваме можеби воопшто не се грижи за нас. Доколку мислите дека вашиот пријател и не ви е пријател, тогаш проценете на основа на овие знаци: # Ќе биде како што тој сака или

5 инстинкти што не треба да ги игнорирате во врската

5 инстинкти што не треба да ги игнорирате во врската

Нашиот внатрешен инстинкт е нешто што го игнорираме многу почесто отколку што треба. Понекогаш токму тоа е причината што се наоѓаме во непријатни ситуации. Вашиот инстинкт работи и кога станува збор за романтичната врска. Па доколку почувствувате или помислите нешто од следниве работи, најдобро е да не ги игнорирате. 1. Имате чувство дека нешто е навистина