притисни ентер »

ШТО ОТКРИВААТ СЕКС-ПОЗИТЕ ЗА МАЖИТЕ? Мисионерите не се досадни, напротив …!

ШТО ОТКРИВААТ СЕКС-ПОЗИТЕ ЗА МАЖИТЕ? Мисионерите не се досадни, напротив …!

„Говорот на телото“ и омилените пози во кревет откриваат многу за мажите. На пример, не е точно дека мажот е здодевен ако претпочита мисионерска поза. Мисионерска позиција за доверлива личност Мажите кои сакаат мисионерска позиција во сексот, строго ги следат правилата во животот, се верни и нежни партнери кои нема да ја разочараат својата партнерка

ШТО ОТКРИВААТ СЕКС-ПОЗИТЕ ЗА МАЖИТЕ? Мисионерите не се досадни, напротив …!

ШТО ОТКРИВААТ СЕКС-ПОЗИТЕ ЗА МАЖИТЕ? Мисионерите не се досадни, напротив …!

„Говорот на телото“ и омилените пози во кревет откриваат многу за мажите. На пример, не е точно дека мажот е здодевен ако претпочита мисионерска поза. Мисионерска позиција за доверлива личност Мажите кои сакаат мисионерска позиција во сексот, строго ги следат правилата во животот, се верни и нежни партнери кои нема да ја разочараат својата партнерка

Ќе ви бидат од корист: 10 одлични секс пози за мажи кои не се надарени (18+)

Ќе ви бидат од корист: 10 одлични секс пози за мажи кои не се надарени (18+)

Реалноста е дека не секој е „надарен“ во поглед на својата машкост. Но, тоа не значи дека не може да се ужива во добриот секс и да се постигне врвно задоволство кај двајцата партнери. Постојат многу пози кои ќе предизвикаат квалитетно сексуално уживање, дури и кога партнерот има пенис со просечна или мала должина. (О)Милена | Црнобело