притисни ентер »

Која комбинација на намирници обезбедува нутритивно балансиран оброк за детето?
Која комбинација на намирници обезбедува нутритивно балансиран оброк за детето?

Која комбинација на намирници обезбедува нутритивно балансиран оброк за детето?

К ога во исхраната на бебето ќе се воведат повеќе намирници, потребно е трпение, волја и имагинација за да се осмисли неговиот ручек, но и целото мени за тековниот ден. Мултимикс начинот на комбинирање на намирниците претставува посебен принцип со кој одредени намирници се надополнуваат за да се подготви најквалитетен оброк. Ова се основите на овој