притисни ентер »

Вредна 1,5 милиони долари: Заштитна маска од злато и дијаманти/ВИДЕО
Вредна 1,5 милиони долари: Заштитна маска од злато и дијаманти/ВИДЕО

Вредна 1,5 милиони долари: Заштитна маска од злато и дијаманти/ВИДЕО

Израелски дизајнери работат на изработка на најскапата медицинска маска во светот. Цената, како што се предвидува, ќе изнесува скоро 1,5 милиони долари. – Маската се состои од 18-каратно бело злато, а ќе биде украсена со 3.600 бели и црни дијаманти. По желба на клиентот, може да бидат додадени филтри Н-99, изјави дизајнерот Исак Леви, на компанијата

Еве колку чини и од што е изработена најскапата медицинска маска

Еве колку чини и од што е изработена најскапата медицинска маска

Израелски дизајнери работат на изработка на најскапата медицинска маска во светот. Цената, како што се предвидува, ќе изнесува скоро 1,5 милиони долари. – Маската се состои од 18-каратно бело злато, а ќе биде украсена со 3.600 бели и црни брилијанти. По желба на клиентот, може да бидат додадени филтри Н-99, изјави дизајнерот Исак Леви, на компанијата

Најскапата маска против COVID-19 е од злато и дијаманти

Најскапата маска против COVID-19 е од злато и дијаманти

Во Израел се изработува најскапата маска против коронавирусот, почетната цена е 1,5 милиони долари. Станува збор за 18-каратна маска од бело злато украсена со 3.600 бели и црни дијаманти, опремена со ефикасни N99 филтри, по барање на купувачот. Компанијата Yven треба да исполни две барања на клиентот – маската да биде завршена до крајот на годината

Медицинска маска од злато со брилијанти

Медицинска маска од злато со брилијанти

Израелски дизајнери работат на изработка на најскапата медицинска маска во светот. Цената, како што се предвидува, ќе изнесува скоро 1,5 милиони долари. – Маската се состои од 18-каратно бело злато, а ќе биде украсена со 3.600 бели и црни брилијанти. По желба на клиентот, може да бидат додадени филтри Н-99, изјави дизајнерот Исак Леви, на компанијата

Израелски златар прави маска против ковид-19 вредна 1.5 милиони долари нарачана од кинески бизнисмен

Израелски златар прави маска против ковид-19 вредна 1.5 милиони долари нарачана од кинески бизнисмен

Израелска компанија за накит изработува маска од злато со дијаманти, за која вели дека ќе биде најскапа маска за заштита од коронавирус, вредна 1. 5 милиони долари. Дизајнерот Исак Ливај кажа дека маската од 18-каратно бело злато ќе биде декорирана со 3.600 бели и црни дијаманти, и по барање на купувачот, ќе биде опремена со највисоко заштитни N99

Дизајрнери изработуваат медицинска маска од злато со брилијанти

Дизајрнери изработуваат медицинска маска од злато со брилијанти

Израелски дизајнери работат на изработка на најскапата медицинска маска во светот. Цената, како што се предвидува, ќе изнесува скоро 1,5 милиони долари. – Маската се состои од 18-каратно бело злато, а ќе биде украсена со 3.600 бели и црни брилијанти. По желба на клиентот, може да бидат додадени филтри Н-99, изјави дизајнерот Исак Леви, на компанијата

Медицинска маска од злато со брилијанти

Медицинска маска од злато со брилијанти

Израелски дизајнери работат на изработка на најскапата медицинска маска во светот. Цената, како што се предвидува, ќе изнесува скоро 1,5 милиони долари. – Маската се состои од 18-каратно бело злато, а ќе биде украсена со 3.600 бели и црни брилијанти. По желба на клиентот, може да бидат додадени филтри Н-99, изјави дизајнерот Исак Леви, на компанијата

Дизајрнери изработуваат медицинска маска од злато со брилијанти

Дизајрнери изработуваат медицинска маска од злато со брилијанти

Израелски дизајнери работат на изработка на најскапата медицинска маска во светот. Цената, како што се предвидува, ќе изнесува скоро 1,5 милиони долари. – Маската се состои од 18-каратно бело злато, а ќе биде украсена со 3.600 бели и црни брилијанти. По желба на клиентот, може да бидат додадени филтри Н-99, изјави дизајнерот Исак Леви, на компанијата

Кинески бизнисмен порачал медицинска маска со брилијанти од 1.5 милиони долари

Кинески бизнисмен порачал медицинска маска со брилијанти од 1.5 милиони долари

Shankar Kurhade (48), shows his face mask made out of gold as he poses for a photograph amidst the spread of the coronavirus disease (COVID-19) in Pune, India, July 4, 2020. Kurhade claims the mask weighs 50 grams and costs around $3870. REUTERS/Stringer REUTERS/Stringer NO ARCHIVES. NO RESALES. Израел – Израелски дизајнери работат на изработка на