притисни ентер »

Volkswagen откри што ќе прави со илјадниците откупени дизел возила
Volkswagen откри што ќе прави со илјадниците откупени дизел возила

Volkswagen откри што ќе прави со илјадниците откупени дизел возила

Илјадници откупени Volkswagen автомобили моментално собираат прашина на околу 37 депонии низ САД. Тие наскоро ќе бидат на пат кон нови клиенти. Пред тоа, Volkswagen ќе ги одбере оние што има смисла да ги среди и да ги врати на пазарот. Сите други ќе бидат отпишани и испратени на рециклирање. Портпаролот на Volkswagen за изданието Autocar вели дека

Фолксваген откри што ќе им направи на илjадниците откупени дизел автомобили

Фолксваген откри што ќе им направи на илjадниците откупени дизел автомобили

Илјадниците откупени дизел автомобили на Фолксваген во моментот собираат прашина на 37 плацови низ САД. Наскоро овие автомобили ќе тргнат на пат кон новите купувачи. Пред тоа , стручни лица од Флксваген ќе ги преконтролираа возилата за да видат дали меѓу нив има и такви , кои може да се преуредат и повторно да се продаваат. Сите останати ќе бидат отпишани

Фолксваген откри што ќе им направи на илкадниците откупени дизел автомобили

Фолксваген откри што ќе им направи на илкадниците откупени дизел автомобили

Илјадниците откупени дизел автомобили на Фолксваген во моментот собираат прашина на 37 плацови низ САД. Наскоро овие автомобили ќе тргнат на пат кон новите купувачи. Пред тоа , стручни лица од Флксваген ќе ги преконтролираа возилата за да видат дали меѓу нив има и такви , кои може да се преуредат и повторно да се продаваат. Сите останати ќе бидат отпишани

Што ќе прави Volkswagen со „гробницата на дизел возила“?

Што ќе прави Volkswagen со „гробницата на дизел возила“?

Повеќе од 350.000 дизел возила на Volkswagen моментално се наоѓаат во најголемата „автомобилска гробница“ во Америка и пошироко. Наскоро, поголемиот дел од нив ќе се вратат во живот. Илјадници откупени возила на Volkswagen моментално собираат прашина на околу 37 собиралишта низ САД. Наскоро ќе тргнат кон нивните нови сопственици, а претходно Volkswagen