притисни ентер »

WTCR: Полусезона – како стојат работите во Светскиот туринг куп пред Хунгароринг
WTCR: Полусезона – како стојат работите во Светскиот туринг куп пред Хунгароринг

WTCR: Полусезона – како стојат работите во Светскиот туринг куп пред Хунгароринг

Светскиот туринг куп иако на апарати, како и секоја форма на спорт оваа сезона, дојде до половина на сезоната од шест рунди кои се одржуваат само на европско тло поради Ковид19 пандемијата. Во изминатите три рунди гледавме опасна борба. Сезоната започна на Золдер во Белгија со програма од две трки. И покрај првата пол позиција од Натанаел Бертон, прв