притисни ентер »

Погледнете како овој пензионер и покрај карантинот отиде на кафе – КАКО ГОСПОДИН!
Погледнете како овој пензионер и покрај карантинот отиде на кафе – КАКО ГОСПОДИН!

Погледнете како овој пензионер и покрај карантинот отиде на кафе – КАКО ГОСПОДИН!

Тој ја облече својата јакна, и се упати кон вратата, а притоа не обрнуваше воопшто внимание на молбите на својата ќерка, па така и кажа само ЧАО. Ширењето на коронавирусот предизвика вонредна состојба во многу земји, но и домашни карантини кои буквално ги излудеа луѓето. Една од главните мерки за заштита е постарите, но и помладите да останат во своите

На тврдоглавиот Италијанец не можеле да му објаснат дека не смее да излегува на кафе, а крајот на видеото е урнебесен

На тврдоглавиот Италијанец не можеле да му објаснат дека не смее да излегува на кафе, а крајот на видеото е урнебесен

Постарите луѓе се особено загрозени кога станува збор за заразата од коронавирус и се препорачува тие да не излегуваат додека трае пандемијата. Но, многу помлади членови на семејството имаат тешки маки да ги наговорат своите родители или баби и дедовци да го испочитуваат тоа. Со таков проблем се соочила и една Италијанка која на својот татко никако

На тврдоглавиот Италијанец не можеле да му објаснат дека не смее да излегува на кафе, а крајот на видеото е урнебесен

На тврдоглавиот Италијанец не можеле да му објаснат дека не смее да излегува на кафе, а крајот на видеото е урнебесен

Постарите луѓе се особено загрозени кога станува збор за заразата од коронавирус и се препорачува тие да не излегуваат додека трае пандемијата. Но, многу помлади членови на семејството имаат тешки маки да ги наговорат своите родители или баби и дедовци да го испочитуваат тоа. Со таков проблем се соочила и една Италијанка која на својот татко никако

„Морам да одам на кафе“: Ќерката во Италија го моли татка си да не излегува од дома

„Морам да одам на кафе“: Ќерката во Италија го моли татка си да не излегува од дома

Некои навики тешко се искоренуваат. Тоа посебно важи за Италијанците кои си имаат дневна рутина а тоа е одење на кафе. На ова видео се гледа еден Италијанец кој и покрај забраната да не излегува од дома е решен да отиде да си купи кафе. Ќерката му вика дека не смее да излегува но тој е упорен. Сепак, тој не излегува од дома и само поради навиката „купува“

На тврдоглав Италијанец не можеле да му докажат дека не смее надвор на кафе – снимката станала хит!

На тврдоглав Италијанец не можеле да му докажат дека не смее надвор на кафе – снимката станала хит!

Постарите лица се особено загрозени кога станува збор за заразување со корона вирусот и им се препорачува да не излегуваат додека трае пандемијата, но многу членови на семејството се наоѓаат на тешки маки на своите родители, баби или дедовци да ги наговорат тоа да го почитуваат. Во таков проблем се нашла и една Италијанка која на својот татко никако