притисни ентер »

МВР: Пријавата за напад во МНТ е лажна
МВР: Пријавата за напад во МНТ е лажна

МВР: Пријавата за напад во МНТ е лажна

Пријавата за напад во МНТ, која што попладнево ја крена скопската полиција на нозе, е лажна. МВР информира дека по преземените проверки во повеќе објекти е утврдено дека нема закана. „Се преземаат мерки за утврдување на пријавата и преземање на соодветни мерки и санкции против личноста која лажно пријавила. Им благодариме на граѓаните за трпението,

МВР: Пријавата за напад во МНТ е лажна

МВР: Пријавата за напад во МНТ е лажна

Пријавата за напад во МНТ, која што попладнево ја крена скопската полиција на нозе, е лажна. МВР информира дека по преземените проверки во повеќе објекти е утврдено дека нема закана. „Се преземаат мерки за утврдување на пријавата и преземање на соодветни мерки и санкции против личноста која лажно пријавила. Им благодариме на граѓаните за трпението,

Дојавата за бомба е лажна, кажаа од МВР

Дојавата за бомба е лажна, кажаа од МВР

Од МВР информираа дека пријавата за бомба во Македонскиот народен театар била лажна. „МВР ги направи потребните проверки и утврдено е дека пријавата за напад е лажна. Се преземаат мерки за утврдување на пријавата и преземање на соодветни мерки и санкции против личноста која лажно пријавила. Им благодариме на граѓаните за трпението, и на медиумите за

Дојавата за бомба е лажна, кажаа од МВР

Дојавата за бомба е лажна, кажаа од МВР

Од МВР информираа дека пријавата за бомба во Македонскиот народен театар била лажна. „МВР ги направи потребните проверки и утврдено е дека пријавата за напад е лажна. Се преземаат мерки за утврдување на пријавата и преземање на соодветни мерки и санкции против личноста која лажно пријавила. Им благодариме на граѓаните за трпението, и на медиумите за

Дојавата за бомба во центарот на Скопје е лажна, МВР бара кој пријавил

Дојавата за бомба во центарот на Скопје е лажна, МВР бара кој пријавил

„Ја известуваме јавноста дека МВР ги направи потребните проверки и утврдено е дека пријавата за напад е лажна“, соопшти МВР во врска со пријавата за поставена бомба. Од таму велат дека се преземаат мерки за пронаоѓање на пријавителот или пријавителката. Пријавата за наводно поставена бомба ги крена на нозе и полицијата и граѓаните кои вечерва беа евакуирани

Пријавата за напад во МНТ била лажна, велат од МВР

Пријавата за напад во МНТ била лажна, велат од МВР

Пријавата за напад во билетарата на Македонскиот народен театар била лажна, вели Министерството за внатрешни работи по направените проверки. Тие велат дека постапиле на терен, а по евакуацијата на повеќе објекти меѓу кои и државни институции, направиле целосна проверка. Не било утврдено дека има експлозивна направа. „Ја известуваме јавноста дека МВР

МВР: Лажна е дојавата за бомба во МНТ

МВР: Лажна е дојавата за бомба во МНТ

Пријавата за поставена бомба во МНТ, при што експресно се евакуирани и околните установи е лажна, информираа од Министерството за внатрешни работи. „Ја известуваме јавноста дека МВР ги направи потребните проверки и утврдено е дека пријавата за напад е лажна. Се преземаат мерки за утврдување на пријавата и преземање на соодветни мерки и санкции против

МВР: Пријавата за напад е ЛАЖНА

МВР: Пријавата за напад е ЛАЖНА

Пријавата за напад е лажна, соопшти вечерва Министерството за внатрешни работи. – Ја известуваме јавноста дека МВР ги направи потребните проверки и утврдено е дека пријавата за напад е лажна. Се преземаат мерки за утврдување на пријавата и преземање на соодветни мерки и санкции против личноста која лажно пријавила, се наведува во соопштението на Министерството

Пријавата за напад во МНТ била лажна, велат од МВР

Пријавата за напад во МНТ била лажна, велат од МВР

Пријавата за напад во билетарата на Македонскиот народен театар била лажна, вели Министерството за внатрешни работи по направените проверки. Тие велат дека постапиле на терен, а по евакуацијата на повеќе објекти меѓу кои и државни институции, направиле целосна проверка. Не било утврдено дека има експлозивна направа. „Ја известуваме јавноста дека МВР

Неколку часа центарот беше под полициска блокада поради пријава за лажна бомба во МНТ

Неколку часа центарот беше под полициска блокада поради пријава за лажна бомба во МНТ

Пријавата за напад во билетарницата на Македонскиот народен театар била лажна, вели Министерството за внатрешни работи по направените проверки. Тие велат дека постапиле на терен, а по евакуацијата на повеќе објекти меѓу кои и државни институции, направиле целосна проверка. Не било утврдено дека има експлозивна направа. -Ја известуваме јавноста дека