притисни ентер »

Осум месеци казна затвор за лицето кое му се закануваше на градоначалникот на Кавадарци
Осум месеци казна затвор за лицето кое му се закануваше на градоначалникот на Кавадарци

Осум месеци казна затвор за лицето кое му се закануваше на градоначалникот на Кавадарци

Казна затвор доби кавадарчанецот З.Б., кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, потврдија за МИА од Основниот суд во Кавадарци. -Основен суд Кавадарци известува дека денеска, 22.09.2022 година, по одржаната главна јавна и усна расправа по Кривичниот предмет К.бр.191/22 кон обвинетиот З.Б. од Кавадарци за кривично дело

Затвор од осум месеци за кавадарчанецот кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот Јанчев

Затвор од осум месеци за кавадарчанецот кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот Јанчев

Кавадарчанецот З.Б., кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, доби казна затвор, потврдија за МИА од Основниот суд во Кавадарци. Кавадарчанецот З.Б., кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, доби казна затвор, потврдија за МИА од Основниот суд во Кавадарци. „Основен суд Кавадарци известува

Осум месеци затвор за кавадарчанецот кој му се заканувал на градоначалникот Јанчев преку Фејсбук

Осум месеци затвор за кавадарчанецот кој му се заканувал на градоначалникот Јанчев преку Фејсбук

Казна затвор доби кавадарчанецот З.Б., кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, потврдија за МИА од Основниот суд во Кавадарци. -Основен суд Кавадарци известува дека денеска, 22.09.2022 година, по одржаната главна јавна и усна расправа по Кривичниот предмет К.бр.191/22 кон обвинетиот З.Б. од Кавадарци за кривично дело

Осум месеци затвор за кавадарчанецот кој му се закануваше на градоначалникот Јанчев

Осум месеци затвор за кавадарчанецот кој му се закануваше на градоначалникот Јанчев

Осум месеци затвор доби човекот кој преку социјалните мрежи му се закануваше на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев. за пресудата информираше Основниот суд од Кавадарци. – Основен суд Кавадарци известува дека денес, 22.09.2022 година по одржаната главна јавна и усна расправа по Кривичниот предмет К.бр.191/22 спрема обвинетиот З.Б. од Кавадарци

Казна затвор за кавадарчанецот што ја загрозил сигурноста на градоначалникот Јанчев

Казна затвор за кавадарчанецот што ја загрозил сигурноста на градоначалникот Јанчев

Илустрација/Фото: Игор Бансколиев / Архива Казна затвор доби кавадарчанецот З.Б., кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, потврдија за МИА од Основниот суд во Кавадарци. – Основен суд Кавадарци известува дека денеска, 22.09.2022 година, по одржаната главна јавна и усна расправа по Кривичниот предмет К.бр.191/22 кон

ОСУМ МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА КАВАДАРЧАНЕЦОТ КОЈ МУ СЕ ЗАКАНУВАШЕ НА ЈАНЧЕВ „Нема да умреш од болест или од старост“

ОСУМ МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА КАВАДАРЧАНЕЦОТ КОЈ МУ СЕ ЗАКАНУВАШЕ НА ЈАНЧЕВ „Нема да умреш од болест или од старост“

Казна затвор доби кавадарчанецот З.Б., кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, потврдија за МИА од Основниот суд во Кавадарци. „Основен суд Кавадарци известува дека денеска, 22.09.2022 година, по одржаната главна јавна и усна расправа по Кривичниот предмет К.бр.191/22 кон обвинетиот З.Б. од Кавадарци за кривично дело

Осум месеци затвор за кавадарчанецот кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот Јанчев

Осум месеци затвор за кавадарчанецот кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот Јанчев

-Основен суд Кавадарци известува дека денеска, 22.09.2022 година, по одржаната главна јавна и усна расправа по Кривичниот предмет К.бр.191/22 кон обвинетиот З.Б. од Кавадарци за кривично дело Загрозување на сигурноста од член 144 став 4 од КЗ, судот донесе пресуда со која обвинетиот го огласи за виновен и му изрече казна затвор во траење од 8 месеци,

На Фејсбук му напишал дека „нема да умре од болест или старост“, затвор за мажот кој му се закануваше на Јанчев

На Фејсбук му напишал дека „нема да умре од болест или старост“, затвор за мажот кој му се закануваше на Јанчев

Казна затвор доби кавадарчанецот З.Б., кој ја загрозил сигурноста на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, потврдија за МИА од Основниот суд во Кавадарци. -Основен суд Кавадарци известува дека денеска, 22.09.2022 година, по одржаната главна јавна и усна расправа по Кривичниот предмет К.бр.191/22 кон обвинетиот З.Б. од Кавадарци за кривично дело