притисни ентер »

Ние, патниците  од автобусот на смртта
Ние, патниците  од автобусот на смртта

Ние, патниците од автобусот на смртта

Иако без конкретно посочени и соодветно санкционирани виновници, што без сомнение е тешка и макотрпна работа, заедничкиот именител на сите претходни трагедии, а по сѐ изгледа и на последнава, без никакви сомневања може да се лоцира во рамките на она што оние што сакаат и сѐ уште имаат храброст да расудуваат и да се изразуваат критички без никакви задршки