притисни ентер »

Лудо ! Nokia со 3D звук покажа како ќе изгледа иднината на гласовните повици
Лудо ! Nokia со 3D звук покажа како ќе изгледа иднината на гласовните повици

Лудо ! Nokia со 3D звук покажа како ќе изгледа иднината на гласовните повици

Извршниот директор на Nokia , Pekka Lundmark , оствари телефонски повик користејќи нова технологија наречена „имерзивно аудио и видео“. Lundmark вели дека оваа технологија го подобрува квалитетот на повиците со тридимензионален звук, што ја прави интеракцијата пореална, односно како луѓето што зборуваат да се во иста просторија. Тековните повици на