притисни ентер »

Виц: Македонскиот градоначалник и таксистот
Виц: Македонскиот градоначалник и таксистот

Виц: Македонскиот градоначалник и таксистот

Share Tweet Share Share Email Comments Градоначалник на една македонска општина се качува во такси и му вели на таксистот: – Ќе ти дадам 500 денари ако ме однесеш до општинската зграда за 5 минути, зошто доцнам за состанок. – Добро! – рекол таксистот, – Ама земи ја оваа шамија прво и врзи си ги очите. Се согласил градоначалникот, си ги врзал очите

Виц: Сакам Југо со мотор од Ферари

Виц: Сакам Југо со мотор од Ферари

Share Tweet Share Share Email Comments Си го носи еден човек Југото на сервис и му вели на автомеханичарот: – Сакам да му вградите турбо. – Добро, 1000 денари. – Сакам да му ставите и мотор од Ферари. – Уште 1000 денари. – 1000 денари?! Ти мене да не ме зафркаваш? Мајсторот одговара: – Ами ти прв почна! Share Tweet Share Share Email