притисни ентер »

Интервју Матеа Николиќ: Италијанската лига е голем предизвик, настапот во А селекцијата како одлично искуство!
Интервју Матеа Николиќ: Италијанската лига е голем предизвик, настапот во А селекцијата како одлично искуство!

Интервју Матеа Николиќ: Италијанската лига е голем предизвик, настапот во А селекцијата како одлично искуство!

Една од најперспективните млади македонски кошаркарки, Матеа Николиќ е подготвена за новиот клупски предизвик, а тој се вика Магнолија Кампобасо, кој игра во првата италијанска лига. Верува дека и во следниот период со сиот свој потенцијал и знаење ќе придонесе со срце на терен да се дојде до добар резултат. Посветена и со напорна работа и секако преку