притисни ентер »

Самите ќе пропаднат во ќенефот на времето
Самите ќе пропаднат во ќенефот на времето

Самите ќе пропаднат во ќенефот на времето

Ниедно селфи нема да им помогне да го оттргнат или барем да ја разблажат смрдеата која ја шират околу себе, ниедна досетка во нивните пораки, испишани на валканите електронски страници во тој бескраен контејнер (интернет). Попрво машините имаат душа и дух, отколку тие избледени хуманоиди. Нема зошто да се грижиме, самите ќе пропаднат во ќенефот на

Самите ќе пропаднат во ќенефот на времето

Самите ќе пропаднат во ќенефот на времето

Скелетите во нивните гардероби со прескапи одела ги демнат секое утро пред да се дотераат. Еден ден, скелетите ќе излезат, а одразот на нивните лица ќе биде брутално чист и јасен. Портите на Аркам, азилот за криминално болните ширум ќе се отворат... пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Неодговорените прашања во политиката се како нерешено убиство. Секогаш ќе се најде