притисни ентер »

Мајка дозволи змија да го касне нејзиното бебе, за да му одржи лекција
Мајка дозволи змија да го касне нејзиното бебе, за да му одржи лекција

Мајка дозволи змија да го касне нејзиното бебе, за да му одржи лекција

Полицијата во Флорида разгледува случај каде што една неименувана жена, дозволила змија да ја касне нејзината едногодишна ќерка. Американката притоа изјавила дека сето тоа било од воспитен карактер. На „поучното“ видео, коешто мајката го објавила на својата Фејсбук страница, се гледа како мала змија го каснува девојчето кое се приближува до неа. Тоа