притисни ентер »

Новиот Заев им покажа заби на криминалците
Новиот Заев им покажа заби на криминалците

Новиот Заев им покажа заби на криминалците

Ова е новиот Зоран Заев. Оној што го знаеме како попустлив, атерџија, помирлив до бескрај, изгледа дека си замина. Ова е извонредна можност, да се види премиерот во борбен, напаѓачки став. Заев ги покажа забите. Во клучен момент, на самиот праг, пред ерупција на криза што ќе ја предизвикаат токму криминалците за да се извлечат. Најновото скандализирање

Новиот Заев им покажа заби на криминалците

Новиот Заев им покажа заби на криминалците

Најновото скандализирање на јавноста поради вокабуларот на Зоран Заев не може да биде подобра илустрација за тоа како се заменуваат тезите и вниманието се (пре)насочува подалеку од суштината. Несреќниот избор на зборови и квалификации на премиерот се сигурно важна тема и покажуваат дека на сите им е потребна едукација, без оглед на нивната позиција

ДВ: Поради „педерот“ заборавија на „Рекетот“

ДВ: Поради „педерот“ заборавија на „Рекетот“

Анализите за некоректноста на премиерската изјава, во длабока сенка го ставија третманот на главната тема – случајот „Рекет“, кој преку политичка естрадизација може тотално да се измести од правен терен, пишува Дојче веле . Дали една реченица на премиерот може да биде поопасна за неговата Влада отколку „неколку криминалци, суетен новинар, и со извинение

Поради „педерот“ заборавија на „Рекетот“

Поради „педерот“ заборавија на „Рекетот“

Анализите за некоректноста на премиерската изјава, во длабока сенка го ставија третманот на главната тема - случајот „Рекет“, кој преку политичка естрадизација може тотално да се измести од правен терен Дали една реченица на премиерот може да биде поопасна за неговата Влада отколку „неколку криминалци, суетен новинар, и со извинение до ЛГБТИ зедницата

ДВ: Поради „педерот“ заборавија на „Рекетот“

ДВ: Поради „педерот“ заборавија на „Рекетот“

Анализите за некоректноста на премиерската изјава, во длабока сенка го ставија третманот на главната тема – случајот „Рекет“, кој преку политичка естрадизација може тотално да се измести од правен терен, пишува ДВ . Дали една реченица на премиерот може да биде поопасна за неговата Влада отколку „неколку криминалци, суетен новинар, и со извинение до